نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: در جام جام جهانی 2014 (به جز ایران) طرفدار کدام تیم هستید؟

رأی دهندگان
99. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • برزیل

26 26.26%
  • اسپانیا

24 24.24%
  • هلند

10 10.10%
  • ایتالیا

15 15.15%
  • انگلستان

5 5.05%
  • فرانسه

3 3.03%
  • آرژانتین

22 22.22%
  • آلمان

17 17.17%
  • پرتغال

9 9.09%
  • سایر تیم ها

2 2.02%
نظرسنجی با انتخاب چندگانه
صفحه 15 از 26 نخستنخست ... 5131415161725 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 141 به 150 از 253

موضوع: تاپیک جام جهانی 2014 برزیل + دانلود ویدیو و آلبوم رسمی جام جهانی

نیمه حرفه ای
    امشب ساعت 21
    دوستانه : ايران - مونته نگرو
    زنده از شبکه سه

مونته نگرو تیم خیلی خوبیه.یکی از بهترین بازیکنای یوونتوس رو هم داره
    ویرایش توسط totti : 05-26-2014 در ساعت 04:43 PM

نیمه حرفه ای
    تیم ملی ایران 0 - مونته نگرو 0 : دومین صفر - صفر متوالی/ امیدوار کننده بودیم!

تیم‌ ملی کشورمان در ادامه اردوی تدارکاتی خود در اردوی اتریش از ساعت 21 امشب به وقت کشورمان در ورزشگاه هارتبرگ در اشتگلزباخ به مصاف تیم ملی مونته‌نگرو رفت که این دیدار در نیمه اول با نتیجه بدون گل به پایان رسید.
    در همان دقایق نخستین نیمه اول ملی‌پوشان کشورمان به دفعات از سمت راست روی فرارها و ارسال‌های خسرو حیدری با همکاری اشکان دژاگه چند موقعیت نصفه و نیمه را ایجاد کردند که این فرصت‌ها از دست رفت.
    در دقیقه 16 این دیدار هاشم بیک‌زاده به خاطر مصدومیت از ناحیه پشت ساق پای راستش زمین مسابقه را ترک کرد و جای خود را به مهرداد پولادی داد.
    در ادامه دو تیم بازی پایاپایی را به نمایش گذاشتند و خیلی فرصت گلزنی برای دو تیم ایجاد نشد.
    در دقیقه 28 اشکان دژاگه یخ بازی را آب کرد و روی یک ضربه کاشته دروزاه مونته‌نگرو را تا مرز فرو ریختن پیش برد که در نهایت این فرصت خوب با واکنش گلر حریف اروپایی از دست رفت. مسعود شجاعی نیز در دقیقه 32 از پشت محوطه هجده قدم با یک شوت نه چندان محکم دروزاه حریف را تهدید کرد.
    در دقیقه 40 و در خطرناک‌ترین صحنه این دیدار در نیمه اول، جواد نکونام می‌توانست روی ارسال منتظری تیم ملی را صاحب گل کند که ضربه سر نکونام با اختلاف کمی راهی اوت شد.
    داور این دیدار در نیمه اول به امیرحسین صادقی کارت زرد نشان داد. بالیچ از مونته‌نگرو نیز در این نیمه از داور کارت زرد دریافت کرد.
    تیم ملی ایران در نخستین دیدار خود در اتریش مقابل بلاروس با تساوی بدون گل به کار خود پایان داده بود.

در نیمه دوم نیز تیم ملی ایران کار را هجومی آغاز کرد و باز هم مثل نیمه اول بیشتر این حملات از سمت راست تدارک دیده شد.
    در ادامه این دیدار و در دقیقه 60 کی‌روش با 3 تعویض همزمان تقریبا ترکیبب تیم ملی را متحول کرده و تغییر تاکتیک داد تا آهنگ هجومی تیم ملی در دقایق باقی مانده تغییر کند. با این حال خیلی در روند هجومی تیم ملی تأثیر زیادی به وجود نیامد و بازی همچنان در میانه‌های میدان ادامه پیدا کرد.
    در دقیقه 76 و روی یک ارسال کرنر تیم ملی ایران توسط جهانبخش می‌توانست به گل برسد که با بی‌دقتی مهاجم تیم ملی این فرصت نیز از بین رفت.
    در دقیقه 78 نیز و روی یک رفت و برگشت شوت خطرناک و محکم حاج صفی با اختلاف کمی به اوت رفت.
    بازیکنان تیم ملی مونته‌نگرو ملقب به شاهین‌های شجاع سرانجام در دقیقه 79 نخستین فرصت گلزنی خود را روی دروازه ایران ایجاد کردند که شوت بازیکن این تیم به اوت رفت.
    در دقایق پایانی توپ و میدان در اختیار بازیکنان ایران بود اما این مالکیت توپ هم برای شاگردان کی‌روش کارساز نبود، هرچند که در دقیقه 90 اشتباه خطرناک احمدی می‌توانست کار دست تیم ملی بدهد.
    داور این دیدار به امیرحسین صادقی و جواد نکونام کارت زرد نشان داد. بالیچ از مونته‌نگرو نیز در این مسابقه از داور کارت زرد دریافت کرد.

نیمه حرفه ای
    پله: برای قهرمانی نباید با اسپانیا روبرو شویم

اسطوره ی برزیلی معتقد است که اسپانیا تیم بسیار خوبی است.
    آی اسپورت- پله، اسطوره ی فوتبال برزیل در مصاحبه با جی کیو عنوان کرد که تیم ملی کشورش برای قهرمان شدن نباید با اسپانیا روبرو شود. پله اسپانیا را تیمی فوق‌العاده خواند و گفت که به قدری مرتب و سازمان یافته هستند که نقطه ضعفی ندارند.
    او گفت: " تنها نکته ی مثبت از دیدگاه ما درباره ی اسپانیا این است که آنها فوتبال تمیزی بازی می‌کنند. آنها دوست دارند بازی در جریان باشند. فوتبال مدرن را به نمایش می‌گذذارند. تنها تیمی که مانند آنها بوده است، هلند ساعتی دهه ی 70 بود.اسپانیا به همان سبک فضایابی می‌کند و توپ را می‌گرداند و شخصیت همان تیم را دارد."
    پله معتقد است که عدم حضور دیگو کاستا و تیاگو آلکانترا، که برزیلی الاصل هستند ولی برای اسپانیا بازی می‌کنند ممکن است به سلسائو صدمه بزند.
    حضور تیاگو آلکانترا می‌توانست برای ما خوب باشد. دوست داشتم او را در تیمم داشته باشم. برای قهرمانی، برزیل باید خط حمله ای داشته باشد که در دنیا بهترین باشد، ولی همیشه ما مشکل دفاعی داشتیم. با این حال، حالا تیمی داریم که در خط هافبک و دفاع بسیار خوب است ولی مشکلاتی در خط حمله وجود دارد. این اولین باری است که برزیل اینگونه شده است."

نیمه حرفه ای
    دیگو کاستا 15 روز دیگر دور از میادین ، خداحافظ جام جهانی ؟

باید ببینیم که ویسنته دل بوسکه که روز گذشته تاکید داشت که هیچ بازیکن مصدومی را با خود به برزیل نخواهد برد در لیست دوم ژوئن خود نام کاستا را قرار خواهد داد یا خیر ؟
    آی اسپورت - دیگو کاستا امروز ظهر در کلینیک سمیترو و زیر نظر دکتر گوئیلن تحت آخرین آزمایشات پزشکی قرار گرفت تا مشخص شود که آسیب دیدگی وی در بازی فینال لیسبون چه میزان وی را از حضور در میادین دورنگه خواهد داشت.
    دکتر گوئیدولین ساعتی پیش در مصاحبه با کادنا کوپه تصریح کرد که کاستا دچار پارگی درجه یک همسترینگ شده و باید 15 روز دور از میادین باشد .
    حال باید ببینیم که ویسنته دل بوسکه که روز گذشته تاکید داشت که هیچ بازیکن مصدومی را با خود به برزیل نخواهد برد در لیست دوم ژوئن خود نام کاستا را قرار خواهد داد یا خیر ؟
    اولین بازی تیم ملی اسپانیا روز 13 ژوئن مقابل هلند برگزار می شود و زمان تقریبی آماده شدن کاستا 11 ژوئن تخمین زده شده است.

نیمه حرفه ای
    مارتین دمیکلیس : آمده ام تا به تیم کشورم آرژانتین کمک کنم / پس از قهرمانی سیتی دعوت شدنم به تیم ملی بهترین اتفاق ممکن بود

آی اسپورت - مارتین دمیکلیس بازیکن منچستر سیتی دو روز پیش وارد بوینس آیرس شد تا به اردوی تیم ملی کشورش اضافه شود . با لبخندی بر لب که نشان می داد او روزهای شادی را می گذراند.
    قهرمانی در انگلستان با سیتی پس از یک شروع ناموفق با این تیم و سپس دعوت شدن به تیم ملی که هم اکنون 26 نفر در این لیست حضور دارند او را خوشحال تر از هر زمان دیگری کرده است.
    وی در فرودگاه با مشاهده خبرنگاران گفت :
    این یک افتخار است که بار دیگر به تیم ملی دعوت شده ام. واقعا خوشحالم و روزهای شادی را سپری می کنم. پس از یک شروع نه چندان خوب در تیم جدیدم در انتها همه چیز عالی پیش رفت و این قهرمانی از لحاظ روحی به من کمک زیادی کرد.
    در حال حاضر کاملا آسوده خاطر هستم . درست است که هنوز لیست نهایی اعلام نشده اما من یک بار تجربه چنین روزهایی را داشته ام.
    در سال 2006 زمانی که فکر می کردم حقم است به تیم ملی دعوت شوم این اتفاق افتاد اما تا آستانه خط خوردن از لیست نهایی پیش رفتم. خوشبختانه چنین اتفاقی نیفتاد و من در جام جهانی بازی کردم.
    در حال حاضر هم از این روزها لذت می برم و مشکل خاصی در این رابطه ندارم. یک روز قبل از اعلام لیست اولیه آقای بلانکو با من تماس گرفت. ابتدا فکر کردم بخاطر قهرمانی سیتی قصد تبریک گفتن دارد اما سپس متوجه شدم که به تیم ملی دعوت شده ام.
    او از من در مورد شرایط بدنی و روحیم سوال کرد. این تماس زمانی اتفاق افتاد که من با تیم سیتی در راه ابوظبی بودم. الان اینجا هستم و قصد دارم تا به تیم کشورم کمک کنم. دعوت شدن به تیم ملی پس از قهرمان شدن با سیتی بهترین اتفاق ممکن برای من بود.
    منبع : Ole

نیمه حرفه ای
    بیک زاده جام جهانی را از دست داد؟!

بیک زاده، دفاع چپ تیم ملی که با توجه به نوع ارنج ترکیب کی روش به نظر نفر اول مد نظر او در این پست بود با بد شانسی تمام مصدوم شد و به نظر جام جهانی را از دست خواهد داد.
    آی اسپورت- هاشم بیک زاده در همان نیمه ی اول دیدار ایران با مونته نگرو مصدوم شد و البته حسابی هم از مصدومیتش ناراحت بود. بیک زاده، دفاع چپ تیم ملی که با توجه به نوع ارنج ترکیب کی روش به نظر نفر اول مد نظر او در این پست بود با بد شانسی تمام مصدوم شد و به نظر جام جهانی را از دست خواهد داد.
    بیک زاده از ناحیه عضله ی ساق پایش مصدوم شد و با توجه به مصدومیت های مشابه حداقل باید سه هفته دور از میادین باشد. باید دید پزشکان تیم ملی درباره مصدومیت این بازیکن چه نظری خواهند داد؟
    بیک زاده اولین مصدوم تیم ملی در طول اردوهای تیم ملی بوده است.

نیمه حرفه ای
    توپ فينال:

8. کاربر مقابل از totti عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه حرفه ای
    شایعه روز: حقیقی و سید جلال همبازی دنیل می شوند

مدیران باشگاه گراس هاپرز سوئیس در سفر به اتریش برای عقد قرارداد با داوری، عملکرد دو بازیکن پرسپولیس را هم زیر نظر گرفته اند
    آی اسپورت - اینطور که به نظر می رسد دنیل داوری در تیم جدیدش زیاد احساس غریبگی نخواهد کرد.
    سایت خبرهای جام جهانی که طی روزهای گذشته برای اولین بار خبر مذاکره مسئولان باشگاه گراس هاپرز با دروازه بان تیم ملی را منتشر کرده بود، ساعاتی قبل به نقل از یکی از مدیران این باشگاه اعلام کرده که آنها که برای عقد قرارداد با دروازه بان اسبق اینتراخت برانشوایگ به اتریش رفته اند، عملکرد سید جلال حسینی و رضا حقیقی را هم زیر نظر خواهند گرفت تا در صورت امکان این دو بازیکن را هم به سوئیس بیاورند.
    البته مدیران گراس هاپرز می دانند که این دو بازیکن به دلیل حضور در جام جهانی ممکن است فعلا به پیشنهاد این باشگاه سوئیسی پاسخ مثبت ندهند اما بعد از جام جهانی احتمال همبازی شدن آنها با دنیل داوری وجود دارد.

نیمه حرفه ای
    کلمبیا برای فالکائو دست به دعا می‌شود: می‌خواهم مردم کشورم را خوشحال کنم

آی اسپورت- تمام انگلستان برای بهبود دیوید بکهام پیش از جام جهانی، همدل شده بود و دعا می‌کرد. حالا این کلمبیا است که برای بهبود مصدومیت ستاره ی تیمشان، رادامل فالکائو دست به دعا شده‌اند.
    مهاجم کلمبیایی پس از مصدومیت شدیدی که در بازی جام حذفی فرانسه در اوایل زمستان دچارش شد، هنوز کاملا بهبود نیافته و مشکلاتی در زانویش وجود دارد.
    تصمیم نهایی درباره ی اینکه فالکائو به جام جهانی می‌رسد یا نه، یکشنبه گرفته خواهد شد. روزی که سرمربی آرژانتینی تیمش، لیست 23 نفره را اعلام خواهد کرد.
    فالکائو که 13 گل برای تیم ملی کلمبیا به ثمر رسانده به همراه تیمش در مقدماتی جام جهانی در رده ی دوم گروه قرار گرفت.
    او گفت: "واکنش مردم کلمبیا واقعا روی من تاثیر گذاشته است. به من یادآوری می‌کند که چقدر برای کشورم مهم هستم. نمی‌گویم که من را تحت فشار مضاعفی قرار داده است زیرا بیشتر به من انگیزه می‌دهد. می‌خواهم هر کاری انجام دهم تا مردم کشورم خوشحال شوند.
    انگلیسی ها به دقت شرایط او را بررسی می‌کنند. در صورت صعود آنها از گروه آسان c که شامل یونان، ساحل عاج و ژاپن است، به احتمال زیاد کلمبیا به مصاف انگلیس خواهد رفت.
    در صورت رخ دادن این اتفاق، بازی گروهی سال 98 دوباره تکرار خواهد شد. جایی که انگلیس یکی از بهترین تیم‌های تاریخ کلمبیا را 2-0 شکست داد.
    فالکائو در رابطه با این بازی گفت: "یادم می‌آید که بازی را به همراه پدرم تماشا می‌کردیم. درن اندرتون گل زد و سپس دیوید بکهام با یک ضربه ی ایستگاهی، گل دوم را به ثمر رساند و تیم ما حذف شد.
    ما در دوره های قبل به دلیل اینکه در همه ی پست‌ها بازیکن خوب نداشتیم ضربه ی زیادی خوردیم. برای تورنومنت بزرگی مثل جام جهانی، خودمان را بسیار ضعیف آماده کرده بودیم. ولی حالا بازیکنان کلمبیایی در باشگاه‌های بزرگ جهان بازی می‌کنند و تیم ما پیشرفت زیادی داشته است.
    با باری از یک فصل به جام جهانی نخواهم رفت. زانو ی من خوب است و استراحت خوبی داشته‌ام."
    فالکائو درباره ی روبرو شدن احتمالی اش با دروگبا گفت: "عجیب نیست که او هنوز در سطح اول بازی می‌کند. اگر حرفه ای باشید مثل او، می‌توانید دوره ی فوتبالیتان را وسیع کنید."
    فالکائو درباره ی شانس‌های اول جام گفت: "همیشه شما خودتان را دست کم می‌گیرید. من انگلیس، آلمان و اسپانیا را از اروپا از شانس‌های اول قهرمانی می‌دانم و برزیل و آرژانتین در آمریکای جنوبی همیشه خوب کار کرده‌اند. در مقابل انگلیس، من سه شیر‌ها را برتر از خودمان می‌دانم.
    آنها یکی از بهترین لیگ‌های جهان را دارند. بنابراین بازیکنان سطح اولی در تیمشان هستند و می‌توانند از آنها سود ببرند."

نیمه حرفه ای

صفحه 15 از 26 نخستنخست ... 5131415161725 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)