عاشـــــــــــق همین کاراشم دیگهرایزز هم فیلم برداریش عالی بود
منظورت اینه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد تو چی گفتی؟![]()
عاشـــــــــــق همین کاراشم دیگهرایزز هم فیلم برداریش عالی بود
منظورت اینه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد تو چی گفتی؟![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مایکل کیــــــــــــــن
متیو مک کانهی
ان هتوی![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Blu-Ray Disc : 42 GB ببین دیگه ما کیــــم![]()
now you see me حتما ببین... شدیدا توصیه می کم
after earth پیشنهاد ندادم... فقط گفتم این فیلمُ دیدم... داستان تو مایه های اونایی که میگی نیست، داستان تلاش یه آدمه برای حیات... چیز خاصی هم نداره
pacific rim هم حتما ببین... در حد همون iron man حال می کنی
منم کالکشن star trecks ندیده بودم، بعد از دیدن این رفتم یکی دیگه شو دیدم، وسطش استاپ کردم، بی خیال شدم
world war z زامبی هاش مسخره بازی بود ظاهرا (تند تند رد کردم این جوری به نظرم رسید)... ولی در کل چون ندیدم نمیتونم قضاوت کنم
hunger games فروش خوبی داشته، طبیعیه 3 هم داشته باشه
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)