نوشته اصلی توسط pirana سراغی نگیری از ما توی وایبر و لاین هم که جواب ندادی گلم من لاین ندارم یعنی دارم ولی آن نمیشه وایبر که چیزی نگفتی خوبییییییییییی؟
lovely__boy
نوشته اصلی توسط nilofar2000 پس به کی مربوطه؟ توپ! به عمم تو از همون اول گرد بودی
نوشته اصلی توسط lovely__boy تورو یادم بود از قلم افتادی چرا رفته بودی بالای قلم که بخوای بیوفتی ؟
نوشته اصلی توسط Mo$en رو تحلیل و تجزیه آهنگ های روز دنیا رو من حساب باز کن همه تو سایت من و به نام انالیزگر میشناسن کمکی بود در خدمتمتتونم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط .Vahid. گلم من لاین ندارم یعنی دارم ولی آن نمیشه وایبر که چیزی نگفتی خوبییییییییییی؟ خب داری که دیدمت دیگه 3دفعه پیام دادم خوبم تو خوبی؟ دلم واست تنگ شده خو نکبت
نوشته اصلی توسط pirana خب داری که دیدمت دیگه 3دفعه پیام دادم خوبم تو خوبی؟ دلم واست تنگ شده خو نکبت نهایت یک دفعه پیام داده باشی قربونت نمیای سمت ما
نوشته اصلی توسط .Vahid. نهایت یک دفعه پیام داده باشی قربونت نمیای سمت ما همون یک دفعه نباس جواب بدی؟ امسال نه تو که نمیای اصلا...
نوشته اصلی توسط pirana همون یک دفعه نباس جواب بدی؟ امسال نه تو که نمیای اصلا... ندیدم حتما یا یادم رفته چرا میزنی من بیام اهواز چه گی بخورم تهران شاید اومدم
نوشته اصلی توسط .Vahid. ندیدم حتما یا یادم رفته چرا میزنی من بیام اهواز چه گی بخورم تهران شاید اومدم گی منو کرج بیا خب جاغرق خوبه؟
نوشته اصلی توسط vahid منم هستم... vahid8317... یادش بخیر وحید با اون موهای پریشونش
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن