هادی منو یادت رفته
نوشته اصلی توسط .Peyman. هادی منو یادت رفته تو پیمانی که یه سایت واسه خودت زدی؟ منو یادت میاد؟
نوشته اصلی توسط pirana تو پیمانی که یه سایت واسه خودت زدی؟ منو یادت میاد؟ یکم بیشتر معرفی کن ! یادم نمیاد
نوشته اصلی توسط .Peyman. یکم بیشتر معرفی کن ! یادم نمیاد تک صدا؟ چی بود اسم سایتت؟ از فری گودزیلا چه خبر؟ بهش بگو نوید میشناسی کامل واست شرح میده منو
نوشته اصلی توسط pirana تک صدا؟ چی بود اسم سایتت؟ از فری گودزیلا چه خبر؟ بهش بگو نوید میشناسی کامل واست شرح میده منو خب فری گودزیلارو میشناسم که ولی سایت تکصدا نه !
نوشته اصلی توسط .Peyman. خب فری گودزیلارو میشناسم که ولی سایت تکصدا نه ! تو مگه خودت یه سایت بنا نکردی؟ خب اسمش چی بود؟
نوشته اصلی توسط pirana تو مگه خودت یه سایت بنا نکردی؟ خب اسمش چی بود؟ نه من سایت بنا نهادم ولی بدون کاربر و یماه متلاشیش کردیم
نوشته اصلی توسط .Peyman. نه من سایت بنا نهادم ولی بدون کاربر و یماه متلاشیش کردیم وات؟ ولی من یادمه توی تکصودا یوزرت قرمز بودا اشتباه گرفتم؟
نوشته اصلی توسط Unforgiven گامبو [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] خودتو مسخره کن!
نوشته اصلی توسط Parsa8 نیلوفر
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن