[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
![]()
فقط و فقط در انتظار وسعت صدا هستم ببینم تو اولین آلبوم رسمیش چیکار کرده بعد از 7 سال...![]()
این آلبوم واس ماس یعنی کلیش ماس ماس.
لشکر وسعتیها
................. حملــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــه
وسعت صداي ايران THE WIDE VOICE OF IRAN
این ترک که ترانه سراش مهرزاده یا مریم اسدی منتشر نشد مثل این که قراره بوده توی آلبوم قرار بگیره
![]()
این بیچاره ها هم میترسن تاریخ بدن و بعد نیاد بدقول بشن.وگرنه فکر کنم دیگه باید تاریخ رو بدن.
از اونجایی که آلبوم محسن یگانه قراره تا دو سه هفته دیگه منتشر بشه یا انشار باید تا حداکتر آخر هفته دیگه انجام بشه یا دیگه ..........دمو تیزر ندیده بودیم که اونم دیدیم تیزر خودش به نوعی دمو حساب میشه دموی دمو رو تا کسی منتشر نکرده تا حالا
![]()
اهنگای غمگینش بیشتر باشه بهترین آلبوم سال میشه اون موقع که نامسلمون و خدانشناسو داد یگانه و ... تقریبا محو شده بودن ...![]()
خود تیم میخواد که آلبوم تداخلی نداشته باشه![]()
ترافیک آلبوم که کلا هست تو این چن ماه آینده ...یگانه و خراطها فکر میکنم تداخلشون قطعی باشه![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)