همچنان ترک سوم پلی
نوشته اصلی توسط Mo$en همچنان ترک سوم پلی منفجر بشی تو کف نکردی ازبس ترک 3 رو گوش کردی؟ میخوای برات برم خواستگاریش؟
نوشته اصلی توسط KHATAR منفجر بشی تو کف نکردی ازبس ترک 3 رو گوش کردی؟ میخوای برات برم خواستگاریش؟ یعنی یه پست نیست که ازین بدبخت نقل نگرفته باشی
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 یعنی یه پست نیست که ازین بدبخت نقل نگرفته باشی نه اخه قرار بود کاریش نداشته باشم و واگذارش کنم به تن ماهی. اونم که نیستش نمیدونم مرده،خوردنش،چی شده که پیداش نیست پس خودم در خدمتش هستم
نوشته اصلی توسط KHATAR نه اخه قرار بود کاریش نداشته باشم و واگذارش کنم به تن ماهی. اونم که نیستش نمیدونم مرده،خوردنش،چی شده که پیداش نیست پس خودم در خدمتش هستم یعنی تو هر جای دنیا که باشه میری دنبالش خیلی دوسش داری فروم دیگه ای هم ثبت نام کنه بدبخت بخواد یه پست بزاره فورا مث جن سروکله ت پیدا میشه
نوشته اصلی توسط KHATAR نه اخه قرار بود کاریش نداشته باشم و واگذارش کنم به تن ماهی. اونم که نیستش نمیدونم مرده،خوردنش،چی شده که پیداش نیست پس خودم در خدمتش هستم
daniyal
نوشته اصلی توسط KHATAR نه اخه قرار بود کاریش نداشته باشم و واگذارش کنم به تن ماهی. اونم که نیستش نمیدونم مرده،خوردنش،چی شده که پیداش نیست پس خودم در خدمتش هستم نوشته اصلی توسط Hadi 0021 یعنی تو هر جای دنیا که باشه میری دنبالش خیلی دوسش داری فروم دیگه ای هم ثبت نام کنه بدبخت بخواد یه پست بزاره فورا مث جن سروکله ت پیدا میشه
این خانه هم سیاه است
daniyal, mubaso
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
8813222, kamran69
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] قربونش برم که اینقد خاکی و مهربونه. علی جاش اینجاســـــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــ
8813222, daniyal
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن