سلام و ارادت...
یا هیشکی یا تو!!!!...
تا چند روز دیگه تقدیمتون میشه...
امیدوارم بتونم امسال یک عیدی خیلی خوب تقدیمتون کنم ..البته با دعای دلهای پاکتون... قول نمیدم که نگید بدقولی کردم اما خیلی امیدوارم..میدونم برام دعا میکنید..
یا هیشکی یا شما...!!
سلام و ارادت...
یا هیشکی یا تو!!!!...
تا چند روز دیگه تقدیمتون میشه...
امیدوارم بتونم امسال یک عیدی خیلی خوب تقدیمتون کنم ..البته با دعای دلهای پاکتون... قول نمیدم که نگید بدقولی کردم اما خیلی امیدوارم..میدونم برام دعا میکنید..
یا هیشکی یا شما...!!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فول آلبوم به پست اول اضافه شد
یا هیشکی یا تو ...
زمان پخش : یک شنبه 5 بهمن ماه , ساعت 20:00
![]()
سلام و ارادت
در پست قبلی به حدی توهین شده بود که تصمیم گرفته شد تا این پست پاک شود.
کاش همیشه درست قضاوت میکردیم
اگر کمی بیشتر صبر میکردید و اجازه میدادید کار پخش بشه متوجه میشدید که چرا این اسم برای این کار انتخاب شده.
مگر میشود کسی که از دل مردم پا گرفته و به عشق همین مردم میخونه ازشون بیزار باشه اونم شمالی که اینهمه باهاش خاطره داره ...شمالی که اینهمه مردمش به بنده لطف داشتن..هرچند که متن شعر چیز دیگری بود و زحمات زیادی برای تولید این کار کشیده شده بود اما به خاطر احترام به مردم عزیز و با محبت شمال این کار پخش نمیشود.
دوستون دارم..
متن شعر و ترانه:
ﺑﯿﺰﺍﺭﻡ ﺍﺯ ﺷﻤﺎﻝ ... ﺍﺯ ﻫﺮﭼﯽ ﺧﺎﻃﺮﺳﺖ
ﺑﯿﺰﺍﺭﻡ ﺍﺯ ﻏﻤﯽ .... ﮐﻪ ﺗﻮ ﺩﻟﻢ ﻧﺸﺴﺖ
ﺩﻟﮕﯿﺮﻡ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﻡ , ﺩﻟﮕﯿﺮﻡ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ... ﭼﻮﻥ ﻋﺎﺷﻘﺖ
ﺷﺪﻡ ﺍﯾﻦ ﮔﺮﯾﻪ ﺣﻘﻤﻪ
ﺧﻮﺷﺤﺎﻟﯽ ﻣﻨﻮ ﺩﺭﯾﺎ ﺍﺯﻡ ﮔﺮﻓﺖ ... ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺩﻣﺖ ,
ﺩﻧﯿﺎﻣﻮ ﻏﻢ ﮔﺮﻓﺖ
ﺩﺭﯾﺎ ﺗﻮﺭﻭ ﮔﺮﻓﺖ , ﺩﺭﯾﺎ ﭼﺸﺎﺗﻮ ﺑﺮﺩ ... ﺩﻧﯿﺎﻡ ﺑﻮﺩﯾﻮ ﺩﻧﯿﺎﻡ
ﺑﺎ ﺗﻮ ﻣﺮﺩ
"بيزارم از شمال"
ماشالا از این همه روشن فکر.
دیگه اینجورشو ندیده بودم که قبل از ریلیز شدن یه اثر ازش انتقاد کنن.
تعصبات الکی.
وسعت صداي ايران THE WIDE VOICE OF IRAN
بیانیـــه علــــی دارابـــــی ( [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ) عـزیـــز حتمــــاََ بخونیــــد
سلام و عرض ادب
ما همیشه شنونده انتقادات و پیشنهادات شما دوستان بودیم و هستیم و سعی کردیم که بهترین نکته ها را به نحو احسن تو برنامه های کاری خود قرار دهیم ...
اما بعضی از دوستان واقعا بدون هیچ فکر و درکی انتقاداتی می کنن که باعث انرژی منفی در ما میشه . نمونه آن , انتقاد به اسم آهنگی هست که هنوز شنیده نشده , در واقع هنوز مضمون شعر و آهنگ درک نشده دست به انتقاد میزنن .
"بیزارم از شمال" روایت شخصی می باشد که با عشق خود به شمال رفته و تو این سفر بنابر دلایلی عشقش را از دست داده , این تنفر در آهنگ مضمون کلی داره و مربوط به خاطرات شخص می باشد , ما نباید زود قضاوت کنیم !!!
بنده به شخصه به عنوان مدیر رسانه ای شخص علی عبدالمالکی بچه شمال هستم , مطمئنا اولین نفری هم بودم که این کار رو گوش دادم , اگه مشکلی در این کار وجود داشت خودم اولین نفری بودم که انتقاد می کردم .... پس به جای حاشیه پراکنی بیاییم در کنار هم شرایطی ایجاد کنیم تا برنامه های کاری ما به نحو احسن انجام شود .
هدف ما از دادن تک آهنگ نگه داشتن نبض بازار موسیقی می باشد , این تک آهنگ ها اصلا ربطی به فضای آلبوم تولید شده نداره , آلبوم در فضایی کاملا حرفه ای جمع آوری شده که به زودی اطلاعات تکمیلی آلبوم را در اختیار شما دوستان قرار خواهیم داد.()
بیزارم از شمال ... از هرچی خاطرست
بیزارم از غمی .... که تو دلم نشست
دلگیرم از خودم , دلگیرم از همه ... چون عاشقت شدم این گریه حقمه
خوشحالی منو دریا ازم گرفت ... از دست دادمت , دنیامو غم گرفت
دریا تورو گرفت , دریا چشاتو برد ... دنیام بودیو دنیام با تو مرد
کامینگ سون آهنگ "بیزارم از شمال" کلا از روی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]حذف شد.
روشن فکران گرامی امشب با خیال راحت سر بر بالشت بگذارن.
ویرایش توسط 8813222 : 01-29-2015 در ساعت 04:50 PM
سلام و ارادت..
برای انتخاب اسم آلبوم به کمکتون احتیاج دارم....
نظرتون مهمه..
فیس بوک علی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)