نوشته اصلی توسط peyman.2012 فربد اینو گوش کردی پس چرا نمیگی گیتار داشت؟! سوتی بدی دادم به غیر از این تازه قبلا هم استفاده کرده بوده (فقط گیتار) که البته سمپل Vst بودن حالا این کار تقریبا هر روز شامل پلی لیستمه ببین سطح دقتم چه بالاست الان پلی شد
peyman.2012
تو آهنگ های قبلی مثل حس خوبیه و چند وقته ساز اصلی آهنگ گیتار بود تو این کم رنگتره
نوشته اصلی توسط Farbod-7 تو آهنگ های قبلی مثل حس خوبیه و چند وقته ساز اصلی آهنگ گیتار بود تو این کم رنگتره آره خب تو اون 2 تا لید موزیک بر پایه گیتار بود این که سینتسایزر و کیبورده و شالوده کار اساسا الکترونیکِ
اره ولی کارای گیتاری واقعا قشنگه حتی بدون کلام
نوشته اصلی توسط Farbod-7 اره ولی کارای گیتاری واقعا قشنگه حتی بدون کلام در کل سازها مثل گل هر کدومشون یه رنگ بو و حسی دارن سلیقه ایه دیگه من خودم ویولن گیتار پیانو ماندولین بوزوکی کیبورد را همشونُ شدیدا علاقه دارم ولی همیشه انتخاب رتبه اولم ویولنِ کارای بدون کلامم فارغ از ژانر و سبکشون کلا یه طرف کارای باکلامم یه طرف دیگه
همه قشنگن ولی گیتار احساسی تره ترکیب پیانو و ماندولین تو انتخاب
نوشته اصلی توسط Farbod-7 همه قشنگن ولی گیتار احساسی تره ترکیب پیانو و ماندولین تو انتخاب بوزوکی
من این دوتا رو نمیتونم از هم تشخیص بدم
نوشته اصلی توسط Farbod-7 همه قشنگن ولی گیتار احساسی تره اگر ویولن توسط دستان جادویی حضرت شادمهر عقیلی (ع) نواخته بشه اون وقت دیگه اینِ که از همه احساسی تر میشه
نوشته اصلی توسط Farbod-7 من این دوتا رو نمیتونم از هم تشخیص بدم منم گاهی همین طورم یه تفاوت بسیار ریزی بینشون وجود داره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 11 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن