نوشته اصلی توسط _Khashi_ احتمالا الانم فابلاش دارن دانلود میشن فردا بریزه تو اکسترنالش دیوث تو کجا بودی یهو تاپیکو اوردی بالا اشتباه ارسال کردم نه به احسان این وصله ها نمیچسبه
نوشته اصلی توسط MaMaTiR دیوث تو کجا بودی یهو تاپیکو اوردی بالا اشتباه ارسال کردم نه به احسان این وصله ها نمیچسبه دیدم سریع پاکش کردی بردی اونطرف
نوشته اصلی توسط _Khashi_ دیدم سریع پاکش کردی بردی اونطرف انشالله احسان ی کامینگ سون برا منصور بده که ادم بشی
نوشته اصلی توسط MaMaTiR انشالله احسان ی کامینگ سون برا منصور بده که ادم بشی احسان فک کنم دست رو هر هنرمندی بزاره نابود میشه قول میدم مدرن تاکینگ هم از وقتی این طرفدارشون شده از هم پاشیدن
نوشته اصلی توسط _Khashi_ احسان فک کنم دست رو هر هنرمندی بزاره نابود میشه قول میدم مدرن تاکینگ هم از وقتی این طرفدارشون شده از هم پاشیدن حدس خوبی زدی.. کلا مسئولیت همه خرابکاریارو بر عهده میگیره
نوشته اصلی توسط MaMaTiR حدس خوبی زدی.. کلا مسئولیت همه خرابکاریارو بر عهده میگیره
نوشته اصلی توسط MaMaTiR سعی کنید تا اخر هفته احسانو راه ندید به این تاپیک.. شاید فرجی شد برا اهنگ @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] مرگ بر امریکا تو قدمت نحسه نباید بیای مرگ بر اسرائیل سی ساله
نوشته اصلی توسط _Khashi_ قشنگ معلومه از نت محل کارش استفاده میکنه ، هیچوقت ساعت غیر اداری اینجا نیست دهن سرویس در زمان جاهلیت حدود یه سال از صبح تا شب اینجا بودم باید به زندگیو زن و بچه برسم وقت نمیشه . الانم میام به خاطر اینه که وقتم بگذر حوصلم سر میره محل کار نوشته اصلی توسط _Khashi_ احسان فک کنم دست رو هر هنرمندی بزاره نابود میشه قول میدم مدرن تاکینگ هم از وقتی این طرفدارشون شده از هم پاشیدن دیوث
شمارش معکوس واقعی ... اینبار کاملاً جدی ... خیلی خیلی زود ... فقط با تو
Parsa8
نوشته اصلی توسط ehsan1361 شمارش معکوس واقعی ... اینبار کاملاً جدی ... خیلی خیلی زود ... فقط با تو احسان کی پخش میشه.چند روز دیگه؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن