بساط کامینگ سون واسه بچه ها تا یکی دو سال جوره فعلا.اهنگ وارث بعد ویدیوش بعد هم تجربه کن
چه ساله خوبیه امسالم
پر کامینگ سون![]()
شمارش معکوس برای پخش ویدئو شروع شد. ..![]()
من که ویدئو رو ندیده بودم ! دیگه چند بار هم گفتم شادمهر دو بار تغییرات داده تو ویدئو ... آخرش هم دیدین که چه افتضاحی تحویل ملت شد ! آخه این ویدئو چیزی بود که 8 ماه طول بکشه ؟! حالا من هر چی بگم توجیه به حساب میاد ولی بهتر بود با توجه به محدودیت های زیگورات یکی دیگه کارگردانی میکرد تا این همه معطلی و مشکل و ... پیش نیاد ! آرمین که مثلاً مدیر آونگه دو سه بار خراب شد سر این آهنگ ، منم کم حرف نشنیدم ... من قول داده بودم که 6 تا شات + دمو رو بزارم ! نگفته بودم ؟! فقط منتظر بودم کامینگ سون رسمی بیاد که اخراج شدم جوری که فک کردم برای همیشه اخراج شدم ...
آهنگ هم دیدین که چی بود !!! یه سری گفتن خوبه یه سری خوششون نیومد !! من آهنگو دو هفته جلوتر گوش کردم نسخه ویدئو ! حالا هر کی هر چی میخواد بگه مهم نیست ... دیدین که اومدم گفتم تموم شد انتظار و ...
خلاصه اینکه هر حرفی من بزنم توجیه به حساب میاد پس بهتره ادامه ندیم ...
یا خدا
عجب اجرایی چه تنظیم خفنی فکم افتاد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)