اقا اینستا تجربه کن رو هک کنیم چون خبراش اصلا درست نیست بدردمون نمیخوره هی کامینگ سون
به چه دردی میخوره اخه
اقا اینستا تجربه کن رو هک کنیم چون خبراش اصلا درست نیست بدردمون نمیخوره هی کامینگ سون
به چه دردی میخوره اخه
قبلا از شادمهر خیلی کار لو میرفت ولی دیگه ارتباط شو با بعضی دوستان قطع کرد. و یک کلیپیم توو اینستاش گذاشت از دزدی با موبایل.منظورشم رسوند. مثلا همین خود من چه اشتباهی کردم قبل از پخش موزیک ویدیو حالم عوض میشه کار رو داشتم لو دادم. جووو گرفت منو سر کل کل. حتی توو پیج شادمهر جنریشن .شماره موبایلمم گذاشتم.شاید بعضی دوستان یادشون باشه.در کل شادمهر دیگه همچنین اشتباهی رو انجام نمیده خصوصا سر این البوم اخرش که دیگه البومم نمیده
بالای 20 نفر الان داخل البوم رو دارن
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] سلام پارسا جان خوبی؟؟ نظرت را در مورد تجربه کن نگفتیا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به صفحه اول اضافه شد
با تشکر ویژه از [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط Parsa8 : 11-23-2016 در ساعت 08:38 PM
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)