دیدین گفتم همیشگی بیشتر از تجربه کن میترکونه
عجب موزیکی
https://www.instagram.com/p/BNhNHl6By5a/
دیدین گفتم همیشگی بیشتر از تجربه کن میترکونه
عجب موزیکی
https://www.instagram.com/p/BNhNHl6By5a/
ویرایش توسط entehaa : 12-02-2016 در ساعت 07:32 PM
اینستاگرام تجربه کن دمو جدیدی از همیشگی گذاشته..
همیشگی باید قشنگ بشه. چه آلبومی بشه![]()
منتقدین کجان؟؟؟؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حد جهانی هست این کار... تازه با بچه سوسول ها هم کار شدهشادمهر خودش نظارت داره
من دو ماه قبل گفتم به این آلبوم امیدوارم شدیدا هم امیدوارم![]()
همیشگی
اولش باور نکردم
اونم انگار عاشقم بود
وقتی از دلش بهم گفت
حرفای دل خودم بود
وقتی دستاشو گرفتم
خودشو دید تو نگاهم
اولش باور نمیکرد
من تو عشق زیاده خواهم
من همینجا از دوستانی (miki , change , ...) که ممکنه ناراحت شده باشن معذرت میخوام. از دوستان میخوام با هم رفیق باشن( حتی از نوع مجازی)، موسیقی معنوی ترین خلقت در دنیای 3 بعدی هست. از هر موسیقی اندازه خودش لذت ببرید از هر هنرمندی که هست. هر هنرمندی فراز و فرود خودشُ داره و در دوره های مختلف مخاطبان خاص خودشُ داره.
دیگه فکر کنم این نوع فعالیت ها در فروم برای اشخاصی با سن و سال من مناسب نباشه. امیدوارم آلبوم شادمهر باب طبع هواداراش باشه. یادتون باشه به هنرمند مثل مالک نگاه نکنین چون اذیت میشید و به انتخاب هایی که انجام میده احترام بذارید حتی اگر فکر میکنید اشتباهه... از هر موسیقی اندازه خودش لذت ببرید ...
زندگی جریان داره ...
حالا دوباره ی سریا میاند آیه یاس میخونند![]()
وقتی ریتم نباشه موسیقی ایرانی بی معناست و این کار هم ریتم مناسبی نداره !! چطور با یه دمو فهمیدی کار جهانیه ؟ با یه وکال لا لا لا لا نمیدونی هی پی ؟ ینی این میشه نوع آوری ؟! ینی سازبندی یه چیز باشه ملودی یه چیز ریتم کج و کوله !! اگه استاد موزیسین آقای هاشمی ( دامت افاضاتوه ) میخواد فضا سازی کنه یه چیزه ، اگه بخواد ملودی غربی باشه یه چیز !!! هیچ چیز با هم جور نیست تو این آهنگ ! سازبندی یه چیزه صدای شادمهر یه چیز ! ینی میخواد ضعف ریتم و شعر رو با وکال و فضا سازی پر کنه !
حالا یه عده میپسندن یه عده هم نه سلیقس ولی اگه یه خورده احساسات رو کنار بزاریم متوجه میشیم که نهایت میشه واژه معمولی رو در موردش به کار برد
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)