چیزی ک تو ویدئو همیشگی برام جالب بود حجب و حیا شادمهره. کاملا مشخصه اصلا خجالت میکشه دست ب دختره بزنه..مثل خواننده های دیگه نیست ک همش با مدل ویدئو ور بره![]()
چیزی ک تو ویدئو همیشگی برام جالب بود حجب و حیا شادمهره. کاملا مشخصه اصلا خجالت میکشه دست ب دختره بزنه..مثل خواننده های دیگه نیست ک همش با مدل ویدئو ور بره![]()
ببین آقا مهران ( اگه اسمتو درست گفته باشم )
اول اینکه همون جمله همیشگی : بنده هیچ ادعایی ندارم و شادمهر برای من اسطورس ( بارها گفتم )
دوم اینکه : هدف من از اون حرفا این بود که بابا جان من به اندازه خودم موسیقی رو میفهمم ، اونوقت نمیتونم بیام در مورد آهنگ شادمهر نظر بدم حتی ؟؟!؟!؟ حتماً باید به به چه چه باشه ؟!
سوم : من شادمهر رو مسخره نکردم فقط و فقط شوخی بود و مخاطبش هم استاتید الکرام هاشمی زمانی پویان و لمپن بزرگ فرشباف بودن !!!
چهارم : اقتضای سن دلیل بر این نمیشه نظرمو در مورد شادمهر نگم ! من بازم میگم آلبوم رو گوش دادم ( حالا هر کی هر چی میخواد بگه )
پنجم : من حالا که پیر شدم گیتار نمیزنممن سال 81 مدرک ارشاد گرفتم و یه سالی تدریس کردم حتی خونه های مردم و بعدشم رفتم سربازی و به تاریخ پیوست ( اسناد موجوده )
ششم : من آشنای وحید پویان نیستم ولی آهنگ غرور به نظرم خوبههمیشگی هم قبل آلبوم اومد
هفتم : اون قسمت دوم نظرت رو یه بار دیگه بخونشما از یه طرف میگی ما جای شادمهر نیستم ، از یه طرف شادمهر اشباع شده و باید استراحت کنه ... بعدش بلافاصله میگی نباید خسته و دلسردش کنیم و هر جور راغبه کار کنه !! بعدش دوباره شادمهر غیبش بزنه آخرش هم به تصمیم فرشباف احترام بزاریم !!! تکلیف ما رو مشخص کن بابا جان سرگیجه گرفتیم
هشتم :![]()
شادمهر چه موسیقی عجیبی گذاشت تو اینستاگرام فضایی گوتیک داره با یه Soundscape مرموز ... شاهکاره... همین یه اثر تو آلبوم باشه من راضیم ...
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)