امیدوارم شما هم یه روزی بزرگتر از سنتون فکر کنید.شما حتی حاضر نیستین به انتخاب و علاقه شادمهر احترام بذارید.چیزی که خود شادمهر بارها گفته که به این همکاری علاقه ی خاصی داره و براش خیلی ارزش داشته.حتی از پستهای اینستاش هم میشه فهمید.با هفت تیر بالای سر شادمهر نبودن که بگن این کارو بکن یا نکن.شما به شعور شادمهر و 20 سال فعالیت حرفه ایش توهین میکنید.
اخرین پست شادمهر اهنگی پخش میشه که مال شادمهر نیست در جریان باشید
جناب ایرج پور عزیز
این استعدادهایی که در سایتی ازشان به عنوان ناجی نام برده شده، برای پیشرفت باید با خوانندگانی نظیر یگانه و اصحابی و...کار کنند تا کارشان مورد توجه قرار بگیره،
اصل آهنگ هارا به جرات میگم هیچ استادی نمیتونه ازش ایراد فنی بگیره فقط مشکل صدای شادمهره.
بزارید یه مثال ساده بزنم.
یک نفر در مسابقه کشتی مناطق قهرمان میشه...آیا ما میتونیم این شخص را به مسابقه با قهرمان کشتی جهان بفرستیم؟؟؟
و یا حتی ما میتونیم شخصی که مربی قهرمان کشتی جهان بوده را برای این شخص که در مسابقات منطقه ای قهرمان شده در نظر بگیریم!!؟؟
طبعا این کار باعث زیان هر دو میشه...هم کشتی گیر از تمیرینات سخت مربی دلزده میشه و هم مربی از ناتوانی کشتی گیر دلسرد میشه.
برای این تنظیم کننده های عزیز که این آهنگ های خوب را تونستن در داخل با این همه مشکلات ارائه بدن بسیار زود بود که بخوان با شادمهر همکاری کنن.
و برای شادمهر عزیز که تا الان اکثر کارهایش را خودش انجام داده هم بسیار زود بود که بخواد با تنظیم کننده های جوان همکاری و آزمون و خطا کنه.
اینجا نقش مدیر خیلی مطرحه...اینکه بتونه با هر دو مهره خوب بازی کنه.
نه مهره حرفه ایشو مورد نقد قرار بده و نه اینکه مهره های جوانش را بخاطر زود فرستادن در میدان بخواد بسوزونه.
واقعا حیف این استعدادهای جوان نیست که بخوان با انتقادات (البته بجای ما) از کار دلسرد بشن و یه افسردگی در اول کار حرفه ایشون سراسر وجودشونو بگیره و بخواد ریشه ذوق و پیشرفتشونو بخشکونه!!؟؟
از این استعدادها باید بجا استفاده بشه...وگرنه بجای استعداد پروری میشه استعداد سوزی.
نیازی به نصیحت شما ندارم
شادمهر خودش استاده ما موزیک شادمهر رو میخوایم نه فقط صدا اینو دقیقا سعی کنید متوجه بشید تنظیمای خودش صدای ساز خودش
حتی خودش نخواد ساز بزنه نخواد تنظیم کنه هوادارای قدیمیش راضی نیستن
شما هم بهتره به اون دوستانتون بگین دست از سر شادمهر برداره راههای دیگه برای معروفیت خودشون پیدا کنن
دوست عزیزم،میلاد هاشمی و سعید زمانی افراد ناشناخته ای نیستن.و قابلیتشون اونقدر بالا بوده که شادمهر رو مبهوت کرده واسه انجام این پروژه.خود سعید زمانی با روزبه و علیرضا افکاری همکاری های متعددی داشته.یا خود میلاد هاشمی هم با این سن کم کارنامه قابل قبولی از خودش به جا گذاشته.این البوم یه انرژی فعال سازی دوباره برای شادمهر بود تا به روزای خوبش برگرده.باز هم میگم صبر کنید تا روز شنبه.جواب اعتمادتون رو از شادمهر خواهید گرفت.چون خودش بسیار بسیار به این البوم خوشبینه.
امیر عزیز از اوایل تاسیس موزیک باران همراه این سایت بودم.
در دوره مرتضی اینجا مدیر بودم و به خوبی با جو آشنا هستم.
چند سالی بخاطر بعضی مشکلات کلا وب نویسی و فعالیت اینترنتی را کنار گذاشتم تا اواسط سال 92.
الان هم که چند هفته ای هست در خدمت شما هستم و بازگشتم به سایت موزیک محبوبم یعنی موزیک باران.
امیر عزیز شاید نظرات بنده بخاطر تجربه بسیار کمی که در زمینه موسیقی دارم خیلی مورد استناد نباشه ولی نظیر اساتیدی چون
داوود بهرینژاد،منصور پاک نژاد، رسام ، حدادی، کمیار کامکار، مهرعلی،عماد اجلال ، پیام شمس،صادقی،شفق و...را هم میشه نادیده گرفت!؟
امیر جان تمام این عزیزان از لحاظ فنی نقدی وارد نمیکنن..همه میگن سطح کاری شادمهر از این کارهای ارائه شده خیلی بالاتره.
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)