صفحه 1699 از 4119 نخستنخست ... 69911991599164916891697169816991700170117091749179921992699 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 16,981 به 16,990 از 41186

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Kasrairajpour نمایش پست ها
    تا وقتی که افراد انگلی مثل تو وجود داشته باشن این موسیقی روی خوش نمیبینه.متاسفم واسه اسم بزرگ شادمهر که افراد کثیفی مثل تو یا مشهدسری یا امثال اون زیر سایش به هرزگی میپردازن.البته مشهدسری خیلی گنده تر از تو بود نباید با تو مقایسش کنم.
    مغلطه نکن گنده گوزی هم نکن .. حالا که شناختی بهتره بری سنگین تری چون داری دست و پا میزنی

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط flick نمایش پست ها
    مغلطه نکن گنده گوزی هم نکن .. حالا که شناختی بهتره بری سنگین تری چون دارای دست و پا میزنی
    این تویی که روتو وا کردی با دست پس میزنی با پا پا پیش میکشی.شخصیتتو رسوا کردم امروز.دهن کثیفتم ببند.حیف اسم شادمهره که تو بخوای رو زبون نجست بیاری.شخصیتت از تمام واژه هایی که میگی نمایانه.لطفا دست بردار از سر شادمهر.امثال تو حرمت این هنرو از بین میبرن.دروغگوهای کلاهبردار کثیف

نیمه فعال
    دوستان عزیزم اینجا خیلی دموکراسیه و زیادی گیر نیست ... در دیزی بازه حیای گربه کجا رفته؟
    الفاظتونو رعایت کنید ...
    هممون دوستدارای شادمهریم و پیشرفتشو میخوایم و این دعواها بیخودیه ...
    من که گفتم و شماها هم اگه با فرشباف اشنایی دارین مثل من بهش بگین به شادمهر بگه حداقل ملودی رو خودش بسازه بده یکی تنظیم کنه یا رو ملودی های بقیه خودش تنظیم کنه یعنی تو همه آهنگها حضور موزیکی داشته باشه و با امثال روزبه بمانی و اردلان سرافراز همکاری کنه .... شاید چند تا بشیم اثر کنه ... در ضمن بهش بگین ایندر پولکی نباشه (اینو بهش نگفتم)

نیمه فعال
    این تویی که روتو وا کردی با دست پیش میکشی با پا پس میزنی.شخصیتتو رسوا کردم امروز.دهن کثیفتم ببند.حیف اسم شادمهره که تو بخوای رو زبون نجست بیاری.شخصیتت از تمام واژه هایی که میگی نمایانه.لطفا دست بردار از سر شادمهر.امثال تو حرمت این هنرو از بین میبرن.دروغگوهای کلاهبردار کثیف
    خوشم میاد که کم نمیاری ... برو دیگه کار دارم
    فقط اینو بدون دفه دیگه ببینم آقا لمپنه نوچه هاشو فرستاده ساکت نمیشینم ... میدونی که حرف زیاد دارم و اگه بگم آبروی اربابت خواهد رفت و شویی که این مدت برای ملت نمایش داده از بین میره

نیمه فعال
    خوشم میاد که کم نمیاری ... برو دیگه کار دارم
    فقط اینو بدون دفه دیگه ببینم آقا لمپنه نوچه هاشو فرستاده ساکت نمیشینم ... میدونی که حرف زیاد دارم و اگه بگم آبروی اربابت خواهد رفت و شویی که این مدت برای ملت نمایش داده از بین میره
    من اصلا توی بی اصل نسب بی هویت رو نمیشناسم.حرفاتو بزن جای معرکه گیری.چرا نمیگی پس؟چنتا آدم ساده پیدا کردی حرف واسشون در میاری.بگو هممون میشنویم بدبخت بی اصل و نسب

نیمه فعال
    من اصلا توی بی اصل نسب بی هویت رو نمیشناسم.حرفاتو بزن جای معرکه گیری.چرا نمیگی پس؟چنتا آدم ساده پیدا کردی حرف واسشون در میاری.بگو هممون میشنویم بدبخت بی اصل و نسب
    برو بابا جان خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه ینی کرده دیگه ! سفره پهن کردین
    برو بگو اربابت بیاد تا حرفامو بهش بزنم تو که نوچه ای بیش نیستی پس مغلطه نکن

نیمه فعال
    احسان تو که میدونی فرشباف اینجا نمیاد اگه واقعا چیزی هست بگو تا مث قضیه البوم دستت رو نشه که اگه نگی باز مشخصه چیزی نیست

نیمه فعال
    من رفتم
    سلام برسون به اربابت یادت نره نوچه ایرج پور

نیمه فعال
    برو بابا جان خدا روزیتو جای دیگه حواله کنه ینی کرده دیگه ! سفره پهن کردین
    برو بگو اربابت بیاد تا حرفامو بهش بزنم تو که نوچه ای بیش نیستی پس مغلطه نکن
    بدبخت روان پریش فقط داری مغلطه و فرافکنی میکنی.اصلا کسی تو رو ادم حساب نمیکنه.من به خاطر حساسیتم روی شادمهر اومدم اینجا که دهن تو رو ببندم وگرنه این حرفا فقط حرف مفته.تو نه آدمی هستی نه چیزی شنیدی نه چیزی داری.فقط میخوای خودتو جلو 4 تا دیگه اثبات کنی.مشکل تو از کودکیته.یه نوع حس روانپریشی خاص که از کودکیت همراه داشتی تو رو به این جنون انداخته.تو هیچی نیستی فقط میخواس 4 تای دیگه رو با خودت همراه کنی.نمیدونم از کجا هم داری دستور میگیری ولی این رسمش نیس.به خودت بیا بدبخت روانی.بی همه چیز

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    احسان تو که میدونی فرشباف اینجا نمیاد اگه واقعا چیزی هست بگو تا مث قضیه البوم دستت رو نشه که اگه نگی باز مشخصه چیزی نیست
    آره آقا چیزی نیست از نوچه ایرج پور بپرس تایید میکنه البته اگه تا الان شلوارش را خیس نکرده باشه

صفحه 1699 از 4119 نخستنخست ... 69911991599164916891697169816991700170117091749179921992699 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 7 مهمان ها)

1. Hosein333

کلمات کلیدی این موضوع