دوستان عزیزم اینجا خیلی دموکراسیه و زیادی گیر نیست ... در دیزی بازه حیای گربه کجا رفته؟
الفاظتونو رعایت کنید ...
هممون دوستدارای شادمهریم و پیشرفتشو میخوایم و این دعواها بیخودیه ...
من که گفتم و شماها هم اگه با فرشباف اشنایی دارین مثل من بهش بگین به شادمهر بگه حداقل ملودی رو خودش بسازه بده یکی تنظیم کنه یا رو ملودی های بقیه خودش تنظیم کنه یعنی تو همه آهنگها حضور موزیکی داشته باشه و با امثال روزبه بمانی و اردلان سرافراز همکاری کنه .... شاید چند تا بشیم اثر کنه ... در ضمن بهش بگین ایندر پولکی نباشه (اینو بهش نگفتم)
احسان تو که میدونی فرشباف اینجا نمیاد اگه واقعا چیزی هست بگو تا مث قضیه البوم دستت رو نشه که اگه نگی باز مشخصه چیزی نیست
من رفتم
سلام برسون به اربابت یادت نره نوچه ایرج پور
بدبخت روان پریش فقط داری مغلطه و فرافکنی میکنی.اصلا کسی تو رو ادم حساب نمیکنه.من به خاطر حساسیتم روی شادمهر اومدم اینجا که دهن تو رو ببندم وگرنه این حرفا فقط حرف مفته.تو نه آدمی هستی نه چیزی شنیدی نه چیزی داری.فقط میخوای خودتو جلو 4 تا دیگه اثبات کنی.مشکل تو از کودکیته.یه نوع حس روانپریشی خاص که از کودکیت همراه داشتی تو رو به این جنون انداخته.تو هیچی نیستی فقط میخواس 4 تای دیگه رو با خودت همراه کنی.نمیدونم از کجا هم داری دستور میگیری ولی این رسمش نیس.به خودت بیا بدبخت روانی.بی همه چیز
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 7 مهمان ها)