خیلی بدبختی،دلم واسه تو و امثال تو میسوزه.ادم انقدر بی هویت و بی شعور و نون به نرخ روز خور ندیدم.شما همتون از اونجایی سوختین که امیر به شادمهر نزدیکه و اینکه چرا در موقعیت امیر نیستین.به جای اینکه حمایت کنین و پشتش باشین.
به جان خودم اینا رو عکس میگیرم میفرستم واسه رفیقم تا به آرمین نشون بده خدایی اصل خندس اتفاقاً به دردشون میخوره چون یوزر اسمهدارین میسوزین امیر به شادمهر نزدیکه
شما اصن موضوع رو نگرفتی و رفتی سراغ طرفدار درسته از من چیزی نخواهید شنید در مورد آلبوم
عزیزم دو روز مونده ب انتشار البوم. روز سرد مشخصه دموش همیشگی و تجربه کنم که پخش شده اهنگ ارکستراله شادمهرم ک شادمهر بهش اشاره کرده میمونه چهارتا ترک از بین این دموها میخوام واسم حدس بزنی کدوم غروره؟حدس بزن عزیزم تو ک البومو شنیدی.من بهت قول میدم اتفاقی واسه خودتو دوستت نیوفته
عزیزم دو روز مونده ب انتشار البوم. روز سرد مشخصه دموش همیشگی و تجربه کنم که پخش شده اهنگ ارکستراله شادمهرم ک شادمهر بهش اشاره کرده میمونه چهارتا ترک از بین این دموها میخوام واسم حدس بزنی کدوم غروره؟حدس بزن عزیزم تو ک البومو شنیدی.من بهت قول میدم اتفاقی واسه خودتو دوستت نیوفته