هخخخخخ عجب بساطی داریم به مولا
اینا که دعوا نمیکنن.... یوزر اونایی که باید میبستی بستی و حقشونم بود... ولی حرف بقیه دوستان در حد بحث معمولیه ..
داداش بعضی از آلبومای شادمهرو هنوز با کیفیت wav نذاشتیا ...منتظریم
آلبوم آدم و حوا هم که کیفیت wav نداره ولی حداقل بالاترین کیفیتی که تو ایران هست و بزاری خیلی منون میشم![]()
امیر منم منتظر آلبوم ها هستم هنوز دیگه پیام ندادم گفتم مزاحم نشم![]()
رقابت این روزای عسکری با شادمهر![]()
زیاد مهم نیست که آلبوم نسخه فیزیکی داره یا نه چون ما تو ایران که نمیتونیم 50 هزار تومن یا بیشتر بدیم آلبوم (مایی که 1000 تومن به موزیک باران نمیدیم دانلود کنیم) البته بچه های انجمن و مستثنی میکنم و ایرانیا زیاد اهل حمایت نیستن و اگه نسخه فیزیکی بدن ممکنه آونگ بدبخت ضرر کنه همونطور که ترانه کمکار شده و پارس ویدیو تعطیل ... ( و درسته اگه باشه باکلاس تره مخصوصا برای ما طرفداارا )... مگه آهنگای وارث و حس خوبیه و معروف و .... نسخه فیزیکی دارن؟
مهم کیفیت بالاست که امیدوارم نسخه اصلی رو بزارن واسه دانلود نه اینکه از رو کیفیت128 تبدیل کنن .... من آهنگای جدید شادمهر رو از کانال تلگرام آونگ دانلود کردم و کیفیتش از نسخه دانلودی سایتهای رادیوجوان و pmc و حتی آیتیونز به نسبت بهتر بود و حجمشم یه خورده بیشتر ...
به نظرم بیایم واسه محمد فلاحی پیغام بزاریم که کیفیت wav واقعی رو بده به اونگ یا این امیرفرشباف پولکی که حداقل نسخه فروشی دیجیتال با کیفیت بالا باشه تا شای ما هم حمایت مالی کنیم و ارزششو داشته باشه نه مثل بیپ تیونز و .... ... الان همین کیفیت wav هایی که امیرجان گذاشتن فرقی با نسخه فیزیکی نمیکنه و میتونید به صورت audio واسه خودتون رایت کنید یا تو هاردتون آرشیو کنید
ایول داداش امیر گل ...
کارت درسته به خدا![]()
امیر البوم رو از رو ایتونز نزن![]()
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)