البته الان خیلی بیشتر شده دو میلیون و خورده ایه . زنده باد استاد شادمهر عقیلی که محبوبیتش با کسی مقایسه نمیشه .
البته الان خیلی بیشتر شده دو میلیون و خورده ایه . زنده باد استاد شادمهر عقیلی که محبوبیتش با کسی مقایسه نمیشه .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
,𝕷𝖎𝖋𝖊 𝖜𝖔𝖚𝖑𝖉𝖓'𝖙 𝖇𝖊 𝖘𝖔 𝖕𝖗𝖊𝖈𝖎𝖔𝖚𝖘 𝖉𝖊𝖆𝖗"
".𝖎𝖋 𝖙𝖍𝖊𝖗𝖊 𝖓𝖊𝖛𝖊𝖗 𝖜𝖆𝖘 𝖆𝖓 𝖊𝖓𝖉
خواهش پارسا جان
والا به سینگل هایی که لس آنجلسی ها تو این یه سال دادن ، گوش بدی ، خیلیاش به درد نمیخوره
خوب اگه شادمهر هم میخواست سینگل بده کاری نداشت ، به مونا میگفت یه شعر بده و ناهیدی تنظیم و آرمین هاشمی که خوراکش موزیک ویدئو ساختنه !! اما الکی نیومد سینگل بده . حالا من هر چی میگم داره رو آلبوم کار میکنه کسی باور نمیکنه . ایشالله بعد اینکه سینگل اومد ، خبر آلبوم رو ناهیدی میده چون اون صبرش نیست
صدای آرمین رو آپ کنم![]()
مستندو دیدم مهمترین چیزی که منو جذب خودش کرد پابرجا موندن همون حس و حال ایران توی شادمهره مثلا شادمهر یه جا میگه : دیگه اینبار مجبور شدیم هیئتی بیاییم دیگه خودت ببخش . یا مثلا استفاده ی شادمهر از کلمه ی "والا" هست که باز هم منو متعجب ساخت . اون شوخ طبعی شادمهر هم هنوز هست ولی یکم خیلی میخنده که نباید اینجوری بشه .
یه سری ها دیگه نوآورشن شما چکار به شخصیت و رفتار دیگران دارید؟ هر کسی شخصیت و رفتار خاصه خودش رو داره همه یه جور نیستن!!
شاید اون حرف یا حرکتی که طرف انجام میده برای شما جالب یا بد باشه ولی واسه خودش عادیه و مشکلی نداره ، به کسی هم ربطی نداره![]()
,𝕷𝖎𝖋𝖊 𝖜𝖔𝖚𝖑𝖉𝖓'𝖙 𝖇𝖊 𝖘𝖔 𝖕𝖗𝖊𝖈𝖎𝖔𝖚𝖘 𝖉𝖊𝖆𝖗"
".𝖎𝖋 𝖙𝖍𝖊𝖗𝖊 𝖓𝖊𝖛𝖊𝖗 𝖜𝖆𝖘 𝖆𝖓 𝖊𝖓𝖉
لااقل بگو مواظب باشه اشتباهی تنظیمی رو اسکی نره
یه ریمیکس داره تو البوم ابی فکر کنم تمام توانشو گذاشته احتمالا کار خوبی بشه![]()
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)