من نمیخوام از امیرفرشباف دفاع کنم ... اما مطمئن باشید که اگه اون نبود امسال آلبومی از شادمهر منتشر نمیشد ... با مدیریت خوبش و برقراری ارتباط و هماهنگی بین شادمهر و عوامل دیگر آلبوم و سرعت عمل باعث شد طلسم شادمهر بشکنه ...
مطمئن باشید اگه شادمهر چند تا ملودی و تنظیم قابل توجه و خودپسند داشت اصلا با اینا همکاری نمیکرد و اثار خودشو منتشر میکرد ... و اصلا تو حس ساخت موزیک و این حرفا نبوده ... و در این 2 سال اخیر ب غیر از آهنگ معروف و گمت کردم که خیلی قدیمی بودن و جدید منتشر شدن یا آهنگ وارث بقیه اثار از بقیه هنرمندان دیگر بوده و این یعین شادمهر قصد تولید آلبوم نداشته و انتظارش از خودش خیلی بالاست ... تو خوانندگی که ترکونده و نمیخواسته تو آهنگسازی زیر سوال بره یا نقدهای غیرمنصفانه ازش بشه و تا نتونه اون آهنگی که اول دل خودشو بلرزونه بسازه هیچوقت منتشرش نمیکنه ... این آلبوم هم چیزی از شادمهر کم نکرد و خیلی زیباست
و این تاپیک هم در مورد شادمهره اگه دوس دارین یه تاپیک اختصاصی در مورد امیرفرشباف و آرمین هاشمی و وارطان آوانسیان و هر کی که دوس دارین بزنید و در موردش حرف بزنید .. اینجا بحث شادمهره نه امیرفرشباف .... شادمهر خودش عقلش میرسه که با کی دوست باشه یا کاراشو به کی بسپاره و بهتره فقط راجع به عوامل هنری صحبت کنی نه عوامل تجاری و تولیدی ....
دوستان یه لطفی میکنید اینو تو اینستاگرام ریپورت کنید، خیلی وقتتونو نمیگیره. ممنوون
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی وقت بود حمدشفا نخونده بودم برا کسی امروز واجب شد بخونم![]()
شادمهر همیشه واسه فعال بودن نیاز به انگیزه و تلنگر داشته یه دوره ابی بهش این انگیزه رو داده بود الانم این چندتا کاری که از ایران به دستش رسید بهش انگیزه البوم دادنو داد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا کسری خبری ندارید ویدیوهای بعدی کی قراره پخش بشه،،؟
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)