صفحه 1823 از 4119 نخستنخست ... 82313231723177318131821182218231824182518331873192323232823 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 18,221 به 18,230 از 41186

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط manam69 نمایش پست ها
    خبری نیست فقطط فکر می کنی خبری ِ ؛ اصلن باشششِ شما درست میگی ، میگیم تو تقویم شمسی ام واسه مناسبت های 4 آذر بچه هاا واردش کنن به عنوانِ روزِ (فرشباف بهنود گفته 4آذر یادت نره)..خوبه؟راضی میشی یا شدی اینجور خب خسته نباشی دیگه...سپاس مجدد
    اگه خبری نیست پس شما لطف کنید چیزی نگید و دهان مبارکتان را باز نکنید ... سپاستان مستدام باد

نیمه فعال
    من نمیخوام از امیرفرشباف دفاع کنم ... اما مطمئن باشید که اگه اون نبود امسال آلبومی از شادمهر منتشر نمیشد ... با مدیریت خوبش و برقراری ارتباط و هماهنگی بین شادمهر و عوامل دیگر آلبوم و سرعت عمل باعث شد طلسم شادمهر بشکنه ...
    مطمئن باشید اگه شادمهر چند تا ملودی و تنظیم قابل توجه و خودپسند داشت اصلا با اینا همکاری نمیکرد و اثار خودشو منتشر میکرد ... و اصلا تو حس ساخت موزیک و این حرفا نبوده ... و در این 2 سال اخیر ب غیر از آهنگ معروف و گمت کردم که خیلی قدیمی بودن و جدید منتشر شدن یا آهنگ وارث بقیه اثار از بقیه هنرمندان دیگر بوده و این یعین شادمهر قصد تولید آلبوم نداشته و انتظارش از خودش خیلی بالاست ... تو خوانندگی که ترکونده و نمیخواسته تو آهنگسازی زیر سوال بره یا نقدهای غیرمنصفانه ازش بشه و تا نتونه اون آهنگی که اول دل خودشو بلرزونه بسازه هیچوقت منتشرش نمیکنه ... این آلبوم هم چیزی از شادمهر کم نکرد و خیلی زیباست
    و این تاپیک هم در مورد شادمهره اگه دوس دارین یه تاپیک اختصاصی در مورد امیرفرشباف و آرمین هاشمی و وارطان آوانسیان و هر کی که دوس دارین بزنید و در موردش حرف بزنید .. اینجا بحث شادمهره نه امیرفرشباف .... شادمهر خودش عقلش میرسه که با کی دوست باشه یا کاراشو به کی بسپاره و بهتره فقط راجع به عوامل هنری صحبت کنی نه عوامل تجاری و تولیدی ....

3. 4 کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    دوستان یه لطفی میکنید اینو تو اینستاگرام ریپورت کنید، خیلی وقتتونو نمیگیره. ممنوون
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

کاربر جدید
    نقل قول نوشته اصلی توسط flick نمایش پست ها
    اگه خبری نیست پس شما لطف کنید چیزی نگید و دهان مبارکتان را باز نکنید ... سپاستان مستدام باد
    دهانِ مبارکُ که بازش نمیکنیم فقطط چیزهارو با دستای مبارک تایپ میکنیم اونم واسه اینه که ببنیم خبرا سمت و سوشون چه سمتیِ ...سلامت باشیدد باباجان
    تنهاییامو تجربه می کنم از امروز

6. کاربر مقابل از manam69 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    خیلی وقت بود حمدشفا نخونده بودم برا کسی امروز واجب شد بخونم

8. 2 کاربر مقابل از Aghili عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

کاربر جدید
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    من نمیخوام از امیرفرشباف دفاع کنم ... اما مطمئن باشید که اگه اون نبود امسال آلبومی از شادمهر منتشر نمیشد ... با مدیریت خوبش و برقراری ارتباط و هماهنگی بین شادمهر و عوامل دیگر آلبوم و سرعت عمل باعث شد طلسم شادمهر بشکنه ...
    مطمئن باشید اگه شادمهر چند تا ملودی و تنظیم قابل توجه و خودپسند داشت اصلا با اینا همکاری نمیکرد و اثار خودشو منتشر میکرد ... و اصلا تو حس ساخت موزیک و این حرفا نبوده ... و در این 2 سال اخیر ب غیر از آهنگ معروف و گمت کردم که خیلی قدیمی بودن و جدید منتشر شدن یا آهنگ وارث بقیه اثار از بقیه هنرمندان دیگر بوده و این یعین شادمهر قصد تولید آلبوم نداشته و انتظارش از خودش خیلی بالاست ... تو خوانندگی که ترکونده و نمیخواسته تو آهنگسازی زیر سوال بره یا نقدهای غیرمنصفانه ازش بشه و تا نتونه اون آهنگی که اول دل خودشو بلرزونه بسازه هیچوقت منتشرش نمیکنه ... این آلبوم هم چیزی از شادمهر کم نکرد و خیلی زیباست
    و این تاپیک هم در مورد شادمهره اگه دوس دارین یه تاپیک اختصاصی در مورد امیرفرشباف و آرمین هاشمی و وارطان آوانسیان و هر کی که دوس دارین بزنید و در موردش حرف بزنید .. اینجا بحث شادمهره نه امیرفرشباف .... شادمهر خودش عقلش میرسه که با کی دوست باشه یا کاراشو به کی بسپاره و بهتره فقط راجع به عوامل هنری صحبت کنی نه عوامل تجاری و تولیدی ....
    خدا پدرت و مادرتونو بیامرزه ختم کلام همه حرفا جز همینی که گفتین نبوده و نیست و نبایدم باشه.
    تنهاییامو تجربه می کنم از امروز

10. 2 کاربر مقابل از manam69 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    شادمهر همیشه واسه فعال بودن نیاز به انگیزه و تلنگر داشته یه دوره ابی بهش این انگیزه رو داده بود الانم این چندتا کاری که از ایران به دستش رسید بهش انگیزه البوم دادنو داد
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

12. 3 کاربر مقابل از entehaa عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط manam69 نمایش پست ها
    خدا پدرت و مادرتونو بیامرزه ختم کلام همه حرفا جز همینی که گفتین نبوده و نیست و نبایدم باشه.

فعال
    استاد شادمهر یدونه ایی

15. 2 کاربر مقابل از salto عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    آقا کسری خبری ندارید ویدیوهای بعدی کی قراره پخش بشه،،؟

صفحه 1823 از 4119 نخستنخست ... 82313231723177318131821182218231824182518331873192323232823 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع