حالا نسخه و کیفیت Flac چه کارایی میتونه داشته باشه؟
نوشته اصلی توسط Gsshop تنها نقدی که به شادمهر وارده اینکه وارد فضای افسردگی شده توی اهنگاش دقیقا همون چیزی که ایرانیا می خوان و البته مسترینگ اهنگا که یه مقدار تیز تنظیم شده صدای شادمهر تو اوج های بالا تیز میشه اووه خدای من همه اینارو تنهایی متو جه شدی؟
نوشته اصلی توسط Antiiik اووه خدای من همه اینارو تنهایی متو جه شدی؟ خیلی انتلکتی
ادامه میدمت
نوشته اصلی توسط Hosein333 پیمان از کدوم ترک البوم بیشتر خوشت اومد تنهاییام برام از همه دلچسبتر و جذابتره ولی تکرارم نکن هم در کنارش دوست دارم، هرچی باشه تنها ترک نسبتا بی عیب و نقص آلبومه
نوشته اصلی توسط Gsshop خیلی انتلکتی جان؟ رفیق قصد بی احترامی ندارم ولی یه چیزی گفتی که روح و وجدان شادمهر لرزید
نوشته اصلی توسط peyman.2012 تنهاییام برام از همه دلچسبتر و جذابتره ولی تکرارم نکن هم در کنارش دوست دارم، هرچی باشه تنها ترک نسبتا بی عیب و نقص آلبومه منم تنهاییام و ادامه میدمت (جنس صدای شادمهر) و تکرارم نکن رو خیلی دوست داشتم
#تنهاییام شعرش اون معنی و مفهوم لازم برا برقرای سریع با مخاطب رو نداره پراکندگیش زیاده
نوشته اصلی توسط Hosein333 منم تنهاییام و ادامه میدمت (جنس صدای شادمهر) و تکرارم نکن رو خیلی دوست داشتم بسیار خوب کدوم ترکا رو کمتر پلی میکنی حسین جان؟
alirezatajdr, Antiiik, RAHAM
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 11 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن