شادمهر کلاسیک یه نسخه 350 مگی گذاشته. اینم لینکش. هنوز دان نکردم. فک کنم این کیفیت بالاتر باشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر کلاسیک یه نسخه 350 مگی گذاشته. اینم لینکش. هنوز دان نکردم. فک کنم این کیفیت بالاتر باشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه جانم.قبلآ دانلودش کردم. اگه به حجم باشه بنده با حجم 773 مگ و فرمت VOB گذاشته بودمش که از نسخه ی شادمهرکلاسیک هم بهتره. اسکرین شات هم گذاشتم ازش. اما این هم...
تاپیک شادی
از بچه های قدیم کسی نیست؟؟
من خودم این نسخه ی 96 مگی که گذاشتی رو دارم. امشب میخواستم نسخه شادمهر کلاسیک رو بذارک واسه دان که الان پشیمونم کردی :)))
خودم دنبال تهدید و خیالی نیست و پاپکرن هستم. اینا رو با کیفیت بالا از کجا گیر بیارم ؟
این سه تا رو با کیفیت بالا هم که پیدا کردم بازم چند ثانیه ازشون کم بود.هر کدوم از اول یا آخر چند ثانیه نداشتن
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)