فک کنم همون کاری باشه که تو ماشین پخش میشد
فک کنم همون کاری باشه که تو ماشین پخش میشد
به امید اهنگ جدید
میریم یه اهنگ توپ داشته باشیم البته مطمئن نیستم![]()
باز دم این گروهی که شادمهر واسه خودش ساخته گرم که باعث شدن اینقدر پر کار باشه شاید یه سری انتقاد هم باشه ولی پر کار شدنش باعث میشه ادم چیزی نگه
باز خداروشکر که ملودی هارو وحید پویان میسازه و میلاد باران و پازل باند و انوش تقوی و نیما علامه و ... نمیسازن...من وحید پویان رو قبل از اینکه با شادمهر کار کنه هم قبولش داشتم و مثل علیرضاافکاری هنرمند نوظهور با استعدادیه و 30 سال دیگه به اینا هم مثل الانه فرید زولاند و غیره میگن استاد و اسطوره و ......آهنگ شمال رو که واسه معین ساخت رو خیلی دوس داشتم و کلی آهنگ دیگه ... و شادمهر در گذشته از ملودی های بهروز صفاریان و پدرام کشتکار و محمدرضا چراغعلی و مجیدرضازاده هم استفاده کرده که اونا هم جزو برترین ها هستن ولی بازم هیچکدوم ملودی های خود شادمهر نمیشه و من حتی آهنگایی که برای بقیه ساخته رو دنبال میکردم و دوست داشتم، اما چاره چیه؟ یا باید هر 5 سال یه آهنگ از شادمهر بشنویم یا باید به اینا قانع باشیم ... اگه از شعروملودی بگذریم که تقریبا خوبن و میشه باهاشون کنار اومد ولی شادمهر باید تو تنظیم کننده تجدیدنظر کنه و اگه خودش تنظیم نمیکنه حداقل یه تنظیم کننده خوب که قابلیت تنظیم آکوستیک و ارکسترال رو داره انتخاب کنه ... به همین گلیم باف هم بگه واسش یکی پیدا میکنه![]()
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)