چند ماه پیش چی بود پس یه ویدیو گذاشت که الک تو استدیو شادمهر بود داشتن درباره ویدیو بحث میکردن . همچین طراحی میکردن و نقاشی میکشیدن و ژست گرفته بودن که گفتم یا علی میزنه رو دست ویدیوی Out Of The Woods تیلوراینو که کوجی در کمتر از ده دیقه میسازه و ادیت میکنه و منتشر میکنه
![]()
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
هميشه به كسي فكر كن كه تو رو دوست دارد، نه كسي كه تو دوستش داري
تکنیک های کارگردانی سینارت فوق العادست.
از همه کارگردانها یه پله بالاتره.
به نظر من ویدئو ادامه میدمت هم خیلی قشنگ بود.
سالها زمان میبره کارگردانی بتونه ویدئویی مثل گمت کردم رو بسازه
شاهکار بود
حدودا سه ماه از پخش آلبوم میگذره ولی اصلا اون حس شادمهری به آدم منتقل نمیشه.یادمه زمان آلبوم طرفدار من سرباز بودم و آلبوم قرار بود یکشنبه پخش بشه تا پنجشنبه که قرار بود بیام خونه داشتم از بی تابی دیونه میشدم.تا مدتها قفلی زده بودم رو آلبوم.من نمیدونم برای شادمهر متاسف باشم برای امیر فرشباف...ولی امیر فرشباف واقعا گند زده تو کارای شادمهر.شادمهرم که دیگه نیاز به گفتن نیست.قشنگ خودشو سپره به این و اون.کارو میفرستن نیم ساعته وکال میگیره دوباره میفرسته به این و اون تا تنظیم کنن.واقعا دلم برای کاری مثل انتخاب،تقدیر،گمت کردم،معروف،محال،سبب تنگ شده.تقصیر ما چیه عاشق شادمهریم ولی اون اصلا نظر طرفدارای واقعیش براش مهم نیست.بعد کاشکی اینستا یا فیسبوکی وجود نداشت تا شادمهر تیکه ای از کاراش یا دمو کارو پخش نمیکرد.من حاضر بودم سه سال بیخبری بکشم ولی دمویی از کارای شادمهر نشنوم.شادمهر الان،فرشباف،و ی مشت طرفدار کوته فکر کمر به نابودی شادمهر بستن.
هميشه به كسي فكر كن كه تو رو دوست دارد، نه كسي كه تو دوستش داري
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)