کیون لق شادمهر
این رو دست به دست کنید برسه دستش
کیون لق شادمهر
این رو دست به دست کنید برسه دستش
آقایونی ک میگند فرشباف نقشی تو کنسل کردن قلب ساعتی نداشته برند اینستاگرام همسر ایوبی ببینند چ آدم کثیفیه این فرشباف..گفت همه کار کردند ک شادمهر کارو کنسل کنه چون آقای فرشباف دوست ندارند شادمهر با تیمی غیر از تیم تجربه کن کار کنه..لعنت ب فرشباف و دارو دستش...بریزید اینستاگرام شادمهر و ازش بخوایم دور فرشباف را خط بکشه
من حاضرم شادمهر چند سال کار نکنه و اصلا پرکار نباشه ولی خودش رو موزیک و تنظیم وقت بذاره.مثل موزیک عادت که سال 1388 پخش شد رفت تا سال 1390 که حالم عوض میشه رو داد بیرون و بعد یک سال آلبوم عالی طرفدار و داد.ی ترک انتخابش در آلبوم طرفدار براربری میکرد به این آلبوم تجربه کن یا حتی بیشتر از آلبوم تجربه کن.
هميشه به كسي فكر كن كه تو رو دوست دارد، نه كسي كه تو دوستش داري
نه اقا فکر نمیکنم اینم باشه
ایوبی ترانه میده به شادمهر میره پی زندگیش تا ترانه ی بعدی
با هم خیلی جیک تو جیک که نیستن به مشکل بخورن
این کارم که شادمهر ساخته بوده بخواییم بگیم سر ترانه به مشکل خوردن هم جور در نمیاد با عقل
خیلی احتمالش کمه اینی که شما میگی
ولی خب اولین بارم نیست این اتفاق افتاده که مردم اینجوری دارن رفتار میکنن
مگه امپراطور نبود که از شادمهر دادن به یراحی
مگه ترانه های دیگه ی برزویی نبودن که داد به لهراسبی
مگه صد تا اهنگ ساخته شده و منتشر نشده نداشته شادمهر که بعضیاش هم لو رفت دموهاش
از یه طرف هم من میگم همین فرشباف مگه ترانه هارو نمیفرسته برا شادمهر
مگه همین قلب ساعتی رو نفرستاده
مگه تو اون زمان که میساخت کار رو فرشباف نمیدونست که این ترانه ی ایوبیه یا اهنگسازش باباییه
مگه وقتی شادمهر تو پیجش دمو چپ و راست از این کار میذاشت فرشباف نمیدونست
میخواست نذاره همون موقع میگفت اقا انقد دمو ازش نده بیرون
حتی اون موقع که دموی اعتراف رو شادمهر تو پیجش گذاشت نوشت داریم رو این و قلب ساعتی کار میکنیم
فرشباف هیچ کارست به نظرم
الکی گندش کردن
خود شادمهره که تصمیم میگیره و عمرا هم اگه یکاری رو خوشش بیاد به خاطر حرف این ادما کنسل نمیکنه
تو همونی که میگفتی تو دنیا
هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...
حالا شد....
میلاد بابایی گفت اطرافیان شادمهر همه کار کردن این کار پخش نشه.وقتشه بریزیم پیج شادمهر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]![]()
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)