میگم پس این ترانه عارف چی شد؟ نکنه اینم کنسلش بکنند
در مورد ورژن جدید آهنگ غرور بگم که احتمالا منظور مسئولین تولید و پخش این آهنگ از اصطلاح کلمه clean master همون ماکت باشه .. چون احساس کردم کار ماکته چون تنظیم بسیار ضعیف و میکس و مستر بسیار ضعیفتری داره و کیفیت آهنگ قابل قبول نیست....اما با اینحال و با تمام سادگیش انگار از ورژن اصلیش بهتر بود (البته این نظر شخصیمه شاید تازه شنیدم خوشم اومده و بعدا نظرم عوض شه) انگار ما هر چقدر میخوایم شادمهرو بیشتر از میلاد هاشمی دور کنیم برعکس بیشتر ازش کار میده بیرون ... آهنگای آلبوم تجربه کن در خارج از کشور بسیار هیت شده و استقبال بینظیری ازش شده و شادمهرم داره با تور تجربه کن پول خوبی در میاره ...واسش همه چی آرومه و عالی .. یه سری رو هم که پیدا کرده واسش کارای مفتی میزنن و زحمت دیگه ای به جز خوانندگی نداره ... این درسته که ما عامل اصلی افت شادمهر رو فرشباف میدونیم اما شادمهر هم شریک جرمشه و این همون شادمهری نیست که من میشناختم و خیلی عوض شده و امیدوارم به خودش برگرده و مثل بقیه خواننده های لس آنجلسی بیراهه نره ... همکاری کردن با جوون ها بد نیست اما به شرطی که کاربلد باشن نه اینکه مثل لیلا فروهر که با محمدکلهر (آهنگساز امید جهان و حامد پهلان ) کار کردن یا مثل ستار با دیجی مامسی کار کردن یا مثل شادمهر با میلاد هاشمی کار کردن و .... واقعا من با این خواننده های قدیمی خاطره دارم کاش یه خورده به خودشون بیان
نمیدونم چرا
هنوز یاد تو میافتم
که با هر قطره اشکت منم مثل تو آشفتم
نمیدونم چرا
منم مثل تو بیتابم
شبهایی که تو بیداریی به یاد تو نمیخوابم
مردیم از بی آهنگی...کاش آهنگ اعتراف را پخش کنه یا لااقل آهنگ عارف پخش بشه
یکی از کانالای شادمهری زده ی بمب و سورپرایز بزرگ تو راهه..البته زده چند ماه دیگه صداش در میاد...یعنی چی میتونه باشه؟
چرا هیچکس دیگه تو فروم نیست..این فرشباف آشغال همه شادمهریا را دلسرد کرده انگار![]()
در حال حاضر 18 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 18 مهمان ها)