گلیم بافه بلاک میکنه
پیج تجربه کن نظر دادم همه جا بلاکم کرد
ملودی رو نشنیدم پس نظری نمیتونم بدم اما در مورد تنظیم این دموی جدید نظرم اینه که از تنظیمای آهنگای آلبوم تجربه کن (مخصوصا تنظیمای خود میلاد هاشمی) خیلی بهتر بود و نشون دهنده اینه که سعی کرده یه خورده قویتر کار کنه و تقریبا موفق بوده اما بازم از تنظیم امثال آهنگای انتخاب و تقدیر و حتی دموی سفر و .... خیلی ضعیفتر..... من نمیخوام بدبین باشم اما همونطور که نمیشه گفت ماست سیاهه ، نمیشه گفت ملودی ها و تنظیمای این هنرمندان آینده دار و با استعداد از شادمهر بهتره پس بازم تلاشمو میکنم تا تنظیما نهایی نشدن و آلبوم آماده پخش نیست نظرمو به شادمهر برسونم که خودش بسازه و تنظیم کنه ..
من طرفدار سیاوش قمیشی هم هستم و ملودی های این استاد رو هم میپسندم و با اینکه میدونم نسبت به گذشته ضعیفتر کار میکنه اما نمیتونم تصور کنم که مثلا سیاوش قمیشی ملودی های امین قباد یا وحیدپویان یا حتی علیرضاافکاری که به هنرش اعتقاد دارم بخونه و هیچی ملودی های خودش نمیشه در مورد شادمهرم نظرم همینه پس سریع با یه تنظیم بهتر از یه دمویی که آهنگشو کامل نشنیدین تسلیم نشین و به پیج ها برین و اعتراض کنید ...البته این نظر منه و میتونید مخالفت کنید و کاملا قابل احترامه ...
عجب ملودی خوشگلی داره این دمو. .اما من آخرش نفهمیدم این دمو تصویره یا اعتراف چون تو ترانش ک گذاشته هم تصویر داره هم اعتراف
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)