صفحه 2091 از 4119 نخستنخست ... 109115911991204120812089209020912092209321012141219125913091 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 20,901 به 20,910 از 41186

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Gsshop نمایش پست ها
    اگه تنظیم میلاد هاشمی و سعید زمانی خوبه

پس تنظیم اهنگ بیست و یک روز یراحی که هومن نامداری زده خداست
    خدایی خوب بود دیگه همین بیست و یک روز و جای حرفی هم نیست
    کلا نامداری بعد از البوم عاشقانه خواجه امیری که خوب بود چنتا کار شاخ هم تنظیم کرد که به نظرم اوجش البوم مثل مجسمه یراحی بود ، مخصوصا اهنگ انفرادی که به شدت به نظرم خوبه . کاش شادمهر حالا که به این دو سه نفر داره کارا رو میده یکی دوتا کار رو هم بده نامداری تنظیم کنه . ولی سعید زمانی هم کار خوب کم نداشته تو این وضع داغون موسیقی . برا یراحی ، خواجه امیری و اون تک اهنگ صادقی تو البومش

نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    دقیقا آلبوم قبل هم همینو گفتی الان وضع شده این
    چه انتظاری از وحید پویان داری؟ انتظار داری برات شاهکار بسازه کل هنر نداشته ای که داره همینه
    حاجی دقیقا به نظرم مشکل کاراش همین ملودی و پویان هست
    حالا که دارید اعتراض میکنید تمرکزتون رو روی پویان بذارید بیشتر :)))
    اگه خودش اهنگارو بسازه خیلی از این ایرادهایی که میگید هم به نظرم برطرف میشه
    تو این تیم من تنها مشکل رو پویان میبینم که لامصب کمپلت کل اهنگا هم از اونه :))
    تو همونی که میگفتی تو دنیا

هیشکی مثل من پیدا نمیشه ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    حسین کجایی جو داره خراب میشه
    فربد تو تلگرام زده دوستان میتونن با احترام انتقاد کنن
    بازم میگم همش کار این ادمینه
    شادمهر خودش نمیخونه اینارو
    عوضی ها پاک میکنن

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    بله انتقادات به گوش شادمهر میرسه اینکه میگن دور و اطرافیانش نمیزارن انتقادات به گوشش برسه درست نیست یبارم سر البوم تجربه کن شادمهر گفت هر انتقادی از گروه دارین در صفحه من فقط مطرح کنید
    شادمهر خودش خوب میدونه داره چیکار میکنه حتی اینم میدونه خودش بهتر از اونا میتونه بسازه ولی چرا داره اینکارارو میکنه کسی نمیداند!
    بنظرم بهتره دیگه زیاد گیر ندیم این اهنگم بخاطر ریتمیک بودنش بیشتر بخاطر بفروش رفتن کنسرتها الان پخش کرده مطمئنا اهنگهای خیلی بهتری در البوم هست بخاطر شادمهر و این همه خاطره و زندگیی که با اهنگهاش کردیم بهتره فعلا زیاد گیر ندیم چون یواش یواش داره بسمت توهین هم پیش میره دیگه البومم بسته شده کاریش نمیشه کرد
    تا یه حدی موافقم

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Gsshop نمایش پست ها
    قضیه پای برهنه چیه
    شب برهنه ست دیگه

فعال
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ولی فک کنم شادمهر از دست نرفته چون قبلن هم آهنگایه ضعیف از استاد دیده بودیم.مثله بازم میخامت یا بیا اینجا..پس طرفدارا ناراحت نباشن خود به خود استاد درست میشه

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ولی فک کنم شادمهر از دست نرفته چون قبلن هم آهنگایه ضعیف از استاد دیده بودیم.مثله بازم میخامت یا بیا اینجا..پس طرفدارا ناراحت نباشن خود به خود استاد درست میشه

یه ریست فکتوری لازم داره!

7. کاربر مقابل از 9NIMA1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] پارسا جان نظرت چیه در مورد آهنگ؟ ؟ ب نظرت ب این آلبوم میشه امید داشت؟؟
    چرا نمیشه امیدوار بود
    مگه با یه آهنگ میشه در مورد یه آلبوم نظر داد
    قبل تجربه کن و طرفدار هم این داستان رو داشتیم

نقل قول نوشته اصلی توسط Milik نمایش پست ها
    در کل خودتون رو گول نزنید

نمیدونم چرا یه سری از طرفدارای شیک قبول ندارن که شادمهر دیگه خالتور شده
    برادر اینجا تاپیک طرفدارای شادمهر هست
    به نظرت حتی با خوندن یه کار ضعیف بیان نظر به این شکل یا مقایسه ش با یه نفر که چی بگم در تعریف ش، کار درستی هست
    شما که ادعای بحث متمدانه دارین
    با پست دادنتون ادعاتون رو می برید زیر سوال
    نمیدونم شایدم من فرق بحث و تبادل نظر و تمدن و توهین و تحریک رو با هم تشخیص نمیدم
    نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
    ندیدی جانم از غم ناشکیباست
    چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
    به سر سودای آغوش تو دارم
    .
    .
    .
    به یاد روز ها را سپری میکنم پدر

9. 2 کاربر مقابل از Parsa8 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    بله انتقادات به گوش شادمهر میرسه اینکه میگن دور و اطرافیانش نمیزارن انتقادات به گوشش برسه درست نیست یبارم سر البوم تجربه کن شادمهر گفت هر انتقادی از گروه دارین در صفحه من فقط مطرح کنید
    شادمهر خودش خوب میدونه داره چیکار میکنه حتی اینم میدونه خودش بهتر از اونا میتونه بسازه ولی چرا داره اینکارارو میکنه کسی نمیداند!
    بنظرم بهتره دیگه زیاد گیر ندیم این اهنگم بخاطر ریتمیک بودنش بیشتر بخاطر بفروش رفتن کنسرتها الان پخش کرده مطمئنا اهنگهای خیلی بهتری در البوم هست بخاطر شادمهر و این همه خاطره و زندگیی که با اهنگهاش کردیم بهتره فعلا زیاد گیر ندیم چون یواش یواش داره بسمت توهین هم پیش میره دیگه البومم بسته شده کاریش نمیشه کرد
    همین حرفا رو قبل از البوم تجربه کن هم میزدید، اخرش دیدیم چی شد

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط me16 نمایش پست ها
    همین حرفا رو قبل از البوم تجربه کن هم میزدید، اخرش دیدیم چی شد
    اخرش خیلی هم بد نشد لااقل روز سرد و تنهاییام و یکی دوتا اهنگ دیگه ازش بیرون اومد ماندگار شد.در البوم های قبل هم که شادمهر میساخت همین بود دیگه از البوم خیالی نیست و ادم فروش و پاپ کرن از هرکدوم دو سه تا اهنگ بیشتر که ماندگار نشد حالا بگذریم از اینکه واسه یه سری هوادار بقیه اهنگهای این البوم ها هم ماندگار شد که واسه بقیه خوانندها هم همینطوره ولی باید یکم منطقی تر نگاه کرد بنظر من تجربه کن هم مثل بقیه البومهای شادمهر چندتا اهنگ هیت داشت
    من نمیخوام از چیزی دفاع کنم فقط دارم از هر نظر شرایط رو در نظر می گیرم

نیمه فعال
    اخرش خیلی هم بد نشد لااقل روز سرد و تنهاییام و یکی دوتا اهنگ دیگه ازش بیرون اومد ماندگار شد.در البوم های قبل هم که شادمهر میساخت همین بود دیگه از البوم خیالی نیست و ادم فروش و پاپ کرن از هرکدوم دو سه تا اهنگ بیشتر که ماندگار نشد حالا بگذریم از اینکه واسه یه سری هوادار بقیه اهنگهای این البوم ها هم ماندگار شد که واسه بقیه خوانندها هم همینطوره ولی باید یکم منطقی تر نگاه کرد بنظر من تجربه کن هم مثل بقیه البومهای شادمهر چندتا اهنگ هیت داشت
    من نمیخوام از چیزی دفاع کنم فقط دارم از هر نظر شرایط رو در نظر می گیرم
    ضعیف ترین اهنگ طرفدار رو با قوی ترین کار تجربه کن مقایسه کن. بازم میتونی بگی خیلی هم نشد؟
    البوم های قبلی همشون حداقل یه شاهکار داشتن( انتخاب، تقدیر، سبب، ماندگار و ....) اما تجربه کن چی؟ اصلا هم قبول ندارم ماندگاری روز سرد و تنهاییم رو،
    خود من بی کلام روز سرد رو به همه اهنگای البوم ترجیح میدم

13. کاربر مقابل از me16 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 2091 از 4119 نخستنخست ... 109115911991204120812089209020912092209321012141219125913091 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 13 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع