شدم مثله یه دیوونه
تو هوای تو سرگردون
به اون روزهای بی تکرار
منو دوباره برگردون
یه عکس کهنه که موهات
تو دست نرم یک باده
یه دلتنگیه هر روزه
که پای گریه افتاده
شدم مثله یه دیوونه
تو هوای تو سرگردون
به اون روزهای بی تکرار
منو دوباره برگردون
یه عکس کهنه که موهات
تو دست نرم یک باده
یه دلتنگیه هر روزه
که پای گریه افتاده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان این پیج از کنسرت امشب شادمهر لایو گذاشته بیایین نگاه کنید حال کنید
پیج : shadmehr.star
.
ویرایش توسط Gsshop : 09-01-2017 در ساعت 07:18 PM
بخشی از صحبتهای شادمهر در کنسرت دیشب: یه سری از همکاران من در داخل که ادامه راه منو میرن و بعضیا میگن که ادای منو دارن در میارن و از من کپی میزنن ولی اصلا اینطور نیست و خیلی خوب دارن کار میکنن. الان میشه بهترین حس رو داشت چون در نزدیکترین نقطه به ایران هستیم.
ویرایش توسط entehaa : 09-01-2017 در ساعت 12:15 PM
لینکای منم پریده فقط [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] هست
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
با سلام شما میتونید لینک سالم آلبومهای شادمهر با کیفیت صد در صد اورجینال و حتی wav و flac و 320 تو تاپیک زیر پیدا کنید که امیرخان زحمتشو کشیدن و دانلود کنید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کیفیت اورجینال آلبوم آدم و حوا رو دارم 320 که از آقای تبریزیان پیغام سحر گرفتم (اونموقع cd نبود و قرار بود کاستش منتشر شه و کیفیت آهنگا به خوبیه آلبومای جدید نیست ) ... فرصت نشده آپلود کنم تا بدم به امیرخان .. آلبوم سبب m4a اینجا هست .. لینک پایین .. آلبوم فریبا کیفیت اورجینال پیدا نمیشه و همون داستان آلبوم آدم و حوا.. اما کیفیت خوبشو دارم که باید اونم آپلود کنم .. تک آهنگای غیر رسمی شم کیفیت اورجینال تو همون تاپیک بالایی هست به غیر از چند تاشون که فکر کنم اونام از آیتونز خریداری بشه و بزارن
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)