صفحه 2131 از 4119 نخستنخست ... 113116312031208121212129213021312132213321412181223126313131 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21,301 به 21,310 از 41186

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    خیلی از خوانندها خداحافظی کردن ولی دوباره برگشتن نمونش سیاوش قمیشی که بعد البوم یادگاری گفت دیگه البوم نمیدم و فقط سینگل میدم ولی چند وقت دیگه البوم جدیدش میاد
    ولی من با شناخت نسبتن کاملی که از شادمهر دارم و پیگیرهای این چند ساله بعضی وقتا زمزمه میکرد که خداحافظی کنه این یعنی این تصمیمش یهویی نیست پس غیر قابل تغییره. مخصوصا که تو کنسرت اخیرش گفت تا پنج سال فقط ادامه خواهد هرچقدر هم که هواداراش مخالف باشن!
    خلاصه اینکه برنامش اینه این البوم رو بده چند سال هم تک ترک کار کنه

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    خیلی از خوانندها خداحافظی کردن ولی دوباره برگشتن نمونش سیاوش قمیشی که بعد البوم یادگاری گفت دیگه البوم نمیدم و فقط سینگل میدم ولی چند وقت دیگه البوم جدیدش میاد
    ولی من با شناخت نسبتن کاملی که از شادمهر دارم و پیگیرهای این چند ساله بعضی وقتا زمزمه میکرد که خداحافظی کنه این یعنی این تصمیمش یهویی نیست پس غیر قابل تغییره. مخصوصا که تو کنسرت اخیرش گفت تا پنج سال فقط ادامه خواهد هرچقدر هم که هواداراش مخالف باشن!
    خلاصه اینکه برنامش اینه این البوم رو بده چند سال هم تک ترک کار کنه
    به نظر منم قراره دقیقا همین کارو بکنه! دیگه آلبوم نمیده و شروع میکنه به تک آهنگ دادن
    ولی یه چیزی بگم که در پیرو اینه که آلبوم تجربه کن در حد انتظار بعضیا نبود و اونم اینکه اول که اومد خیلی گل کرد و همه گوش میدادن پی در پی، مثل خود من!!
    ولی امروز که اومدم آلبوم رو گوش کنم بعد از دو سه تا ترک دیگه نتونستم!!
    سریع رفتم سراغ آهنگ تکرارم نکن... قشنگ میشد تفاوت فاحش بین این آهنگ که خود شادمهر ساخته و تنظیم کرده رو با سایر آهنگ ها فهمید!! از گوش کردنش اصلا خسته نشدم!

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط miladina نمایش پست ها
    دقیقا این بدترین خبری بود که میتونستم بشنوم
    خیلی ناراحتم
    معلومه توام مثل من حالت خرابه ... منم اگه خواننده بودم میگفتم انگیزه ورود من به موسیقی شادمهره .. مثل 90 درصد هنرمندای جوون دیگه ... واقعا شادمهر دیدگاه موسیقیایی منو خیلی عوض کرد و شادمهر بیشتر به جای اینکه دیدگاهش عوض شه دیدگاههارو عوض کرده ... اتفاق خوبی برام بود و اگه دیگه نمیخواد بخونه هر جایی که هست و هر کار دیگه ای که میخواد بکنه ان شالله توش موفق باشه، براش ارزوی سلامتی دارم ... با آهنگاش عاشق شدم و کلی خاطره دارم و دعام همیشه بدرقه راهشه

فعال
    اقایون منتقد تحویل بگیرید! دیگه صداشم نمیتونیم بشنویم
    باید خدارو شکر کنید تو اوج خداحافظی کرده و این تیم مسخره بیشتر مثل خوره به جونش نیفتن
    بعدم نگفته نمیخونم میگه آلبوم نمیدم
    تا الانم به زور البوم میداد چون سودی براش نداره
    الکی جوگیر نشید

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط miladina نمایش پست ها
    همیشه خیلیا به زبان میارن که موسیقی سلیقه ای هست و شاید از یه آهنگ یکی خوشش میاد و یکی نمیاد
    اما در عمل به این نکته توجهی نمیشه و هر کی دوست داره خواننده مورد علاقش فقط مطابق انتظارِ خودش بخونه و اصلا به سلایق دیگران اهمیتی نمیده
    و جالبه اکثریت هم دنبال فقط کارهای شاهکار هستند
    اگه واقعا هواداریم معنای هوادار بودن رو بدونیم و واقعا از خواننده مورد علاقمون حمایت کنیم
    و اون به به ها رو پای بیسوادی یه عده نذاریم که هیچ چیزی از موسیقی نمیدونن
    به شخصه دوست دارم از یه آهنگ لذت ببرم تا اینکه همش دنبالِ این باشم که آهنگش از کیه تنظیمش از کیه شاعرش کیه
    هر کاری که مطابق سلیقم بوده شنیدم و کاری که دوست نداشتم رو به اونایی که دوستش داشتن احترام گذاشتم چرا که دلیل نمیشده چون مطابق سلیقه من نبوده پس خیلی بد بوده
    امیدوارم شادمهر تا همیشه ماندگار باشه و برامون بخونه
    این برای تو که فقط صداشو دوس داری
    برای ما موزیکش کمتر از صداش نیست

6. کاربر مقابل از Farbod-7 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    امیدوارم از تصمیمش منصرف بشه

نیمه فعال
    دوستان خبر تایید شده اینکه این البوم اخرین البومه ولی شادمهر قراره حالا حالاها بخونه البته بصورت تک اهنگ

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    باید خدارو شکر کنید تو اوج خداحافظی کرده و این تیم مسخره بیشتر مثل خوره به جونش نیفتن
    بعدم نگفته نمیخونم میگه آلبوم نمیدم
    تا الانم به زور البوم میداد چون سودی براش نداره
    الکی جوگیر نشید
    حتی نگفته آخرین آلبومشه و بیشتر بلاتکلیف گذاشته و این بدتره .. به نظرت آلبوم تجربه کن یا تصویر اوج شادمهره؟؟؟ خداحافظی تو اوج؟؟؟ اینو هر کسی جز تو میگفت برام قابل قبول تر بود چون سلایقت بهم نزدیکه و هیچ ملودی و تنظیمی مال خود شادمهر نمیشه و دقیقا آلبومای خداحافظیش توسط اشخاص دیگه ساخته شده ، و خود شادمهر اصلی نیست ..درسته آلبوم سودی براش نداشت اما ضرری هم براش نداشت چون یا عواملش رایگان کار کردن یا خودش بوده ..در ضمن فقط نمیشه که به سود و ضرر و زیان مالی فکر کرد ولی یه جورایی باهات موافقم انگار الان شادمهر به مسائل مالی بیشتر از اثر هنریش اهمیت میده

10. کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    دوستان خبر تایید شده اینکه این البوم اخرین البومه ولی شادمهر قراره حالا حالاها بخونه البته بصورت تک اهنگ
    حالا حالاها منظورت همون 5 ساله؟ به همون 5 سالم راضی هستیم اما خدا کنه تک آهنگایی بده که اگه واقعا خواست دیگه نخونه اون بالا بالاها خداحافظی کنه ...

فعال
    خوشین باشید
    دیگه خودش تک آهنگ درست میکنه بازم مو رو به تن آدم سیخ میکنه

صفحه 2131 از 4119 نخستنخست ... 113116312031208121212129213021312132213321412181223126313131 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع