صفحه 2181 از 4119 نخستنخست ... 118116812081213121712179218021812182218321912231228126813181 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21,801 به 21,810 از 41186

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فوق حرفه ای
    بازم یادم رفت : عذر میخوام مزاحم شدم

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    • [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]سلام شادمهر عزیز اگه این صفحه خودته خوشحالم که میتونم برات پیام بزارم امیدوارم خوب باشی و برقرار من که با کارات کیف میکنم مثل همیشه
    واقعا بزرگیه شادمهرو میشه اینجا دید که استاد پرستویی واسش همچین کامنت و نظری میزاره،،،،یادم میاد تو مصاحبه با آنکات در برابر این سوال که از هنرمندای تو ایران با کی دوستی،شادمهر گفت پرویز دوست خوبمه ولی با اصرار امیرقاسمی اینو گفت و نمیخواس بگه چون گف ممکنه من اگه اسمشونو بگم ممکنه تو ایران واسشون مشکل پیش بیارن،اینم یعنی معرفت و خاکی بودن شادمهر و همچنین پرویز پرستویی رو می‌رسونه.
    حالا شما صبح تا شب بهش انتقاد کن و قبل از گوش دادن به اهنگ،عواملشو ببین و از ذهنیتی که رو عوامل داری در مورد کار نظر بده!!خیلی اهنگای ساخته ی وحید پویان و این تیم از کارایی مثل«بغض» و ... که سازندش خود شادمهر بوده بهتره،،،شادمهر شادمهر خودش بهترین فیلتره واسه کاراش،،اهنگی که از ***** خودش رد شه حتی اگه سازندش دیگران باشن کار خوبی در میاد شاید «تقدیر» نشه،اما «بغض» هم نمیشه!

3. کاربر مقابل از GreenWorld عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    اینو یادم رفت بگم : به هر حال هرکسی صلاح خودشو بهتر میدونه ... حالا شادمهر دوست داره یا سحر و جادور شده یا هر چیزی ، داره با این گروه کار میکنه ... هر کسی تو زندگیش تصمیماتی رو میگیره که گاهی اوقات پیشمون میشه و شادمهرم از این قاعده مستثنی نیست ... داره کارشو میکنه پولشو در میاره حالشو میکنه ، ملت هم کم نمیزاره براش تو اینستا حسابی به به چه چه میکنه ... خلاصه اینکه در نهایت این خود شادمهر هستش که تصمیم میگیره که چیکار کنه ... صلاح مملکت خویش خسروان دانند ... ما هم که به عنوان هوادار ( تعصبی و چار آتیشه نه ) اون چیزی رو که میبینیم میشنویم میگیم ... حالا خوانندگی و خواننده بودن تو این شرایط و اوضاع همچین چیز شاخی نیست که بیایم بت بسازیم و دورش طواف کنیم و همدیگه رو قربونی کنیم براش
    نهایت آلبوم یا سینگل میاد گوش میدیم اگه دوست نداشتیم شیفت دیلیت میکنیم خلاص ! ینی من که اینجوریم نه تنها شادمهر ( البته خوب عقبه اون گروه هم بی تاثیر نیست )
    والسلام
    دقیقا همینی بود که گفتی
    منم با نظر تو موافقم

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط GreenWorld نمایش پست ها
    واقعا بزرگیه شادمهرو میشه اینجا دید که استاد پرستویی واسش همچین کامنت و نظری میزاره،،،،یادم میاد تو مصاحبه با آنکات در برابر این سوال که از هنرمندای تو ایران با کی دوستی،شادمهر گفت پرویز دوست خوبمه ولی با اصرار امیرقاسمی اینو گفت و نمیخواس بگه چون گف ممکنه من اگه اسمشونو بگم ممکنه تو ایران واسشون مشکل پیش بیارن،اینم یعنی معرفت و خاکی بودن شادمهر و همچنین پرویز پرستویی رو می‌رسونه.
    حالا شما صبح تا شب بهش انتقاد کن و قبل از گوش دادن به اهنگ،عواملشو ببین و از ذهنیتی که رو عوامل داری در مورد کار نظر بده!!خیلی اهنگای ساخته ی وحید پویان و این تیم از کارایی مثل«بغض» و ... که سازندش خود شادمهر بوده بهتره،،،شادمهر شادمهر خودش بهترین فیلتره واسه کاراش،،اهنگی که از ***** خودش رد شه حتی اگه سازندش دیگران باشن کار خوبی در میاد شاید «تقدیر» نشه،اما «بغض» هم نمیشه!
    بغض ماله دوره خاصی بود و گذشت
    شادمهر این اواخر شادمهر انتخاب شادمهر طرفدار حالم عوض میشه اسمم داره یادم میره بود شادمهری که همچنان پر قدرت بود
    در ضمن همین الان اهنگ عقل و عشق ناله هاش دست کمی از بغض نداره

6. کاربر مقابل از Farbod-7 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    موزیک سرنوشت بزودی
    سونامی تو راهه
    لطفا عنوان عوض شه @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فعال
    تقصیر خودمونه ... ملت ما زود همه چی رو فراموش میکنه و جو گیر میشه ... هر بلایی سرش بیاد به ماه نرسیده یادش میره و الکی امیدواره ...
    خدا رو شکر که حداقل خاطرات شادمهر برام مونده و اینو نمیتونن مصادرش کنن ...
    همین خاطرات و آهنگای قدیمی کافیه برامون ...
    هر چیزی یه روز تموم میشه ولی شادمهر زود تموم شد ... تموم که نه بهتره بگیم نابود شد
    بله اون شادمهری که دیگران دنباله روش بودن تموم شد

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط entehaa نمایش پست ها
    موزیک سرنوشت بزودی
    سونامی تو راهه
    لطفا عنوان عوض شه @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    سونامی یهو مثل قلب من نشه

فعال
    تقصیر خودمونه ... ملت ما زود همه چی رو فراموش میکنه و جو گیر میشه ... هر بلایی سرش بیاد به ماه نرسیده یادش میره و الکی امیدواره ...
    خدا رو شکر که حداقل خاطرات شادمهر برام مونده و اینو نمیتونن مصادرش کنن ...
    همین خاطرات و آهنگای قدیمی کافیه برامون ...
    هر چیزی یه روز تموم میشه ولی شادمهر زود تموم شد ... تموم که نه بهتره بگیم نابود شد
    انشالله با گم شدن این گروه تجربه کن دوباره همون شادمهر همیشگی میشه

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Farbod-7 نمایش پست ها
    بله اون شادمهری که دیگران دنباله روش بودن تموم شد
    هر جایی انحصار باشه همین میشه ... وقتی یه آدم لمپن که مثلاً رفیقته بیاد برنامه ریزی کنه که از کنارش چند تا آدم نا بلد و بیسواد سود ببرن و معروف بشن همین میشه ... وقتی یه آدم مغرور که فقط خودشو میبینه همه کاره بشه همین میشه ... وقتی یه شو من همه چی رو برای خودش بخواد همین میشه ...
    بله اون شادمهری که خودش تصمیم گیرنده نهایی بود تموم شد ...

فوق حرفه ای
    کدوم تنظیم کننده داخلی هست که نخواد با شادمهر کار کنه ؟! کی بدش میاد شعرشو بده شادمهر ؟! حالا لس آنجلسی از نظر شادمهر اخ جیز بد عالم ولی تو که داری آزمون خطا میکنی با بقیه هم کار کن ... انگیزه نداری خودت کار کنی اشکال نداره برو سراغ بلد اینکار و امتحان پس داده ها ! به خدا داره ظلم میکنه به خودش ... اینا رو بری به کی بگی ... ینی کسر شان برات نیست با امثال پویان و هاشمی از اساتید شیش و هشت کار کنی ؟!! چرا لج میکنی و میزاری بهت دیکته کنن که چیکار کنی ؟! کمال همنشین در من اثر کرد ... بله اون پیرمردای لس آنجلسی مثل معین سیاوش و ... فقط و و فقط به خاطر کلمه ای به نام " مجانی " همکاری میکنن با آفات داخلی ولی تو چرا ؟ ینی کاری میکنی که به فکر خداحافظی می افتی که اینم دیکته شده از جانب اون آقاست ...
    همه چی پول نیست ...

صفحه 2181 از 4119 نخستنخست ... 118116812081213121712179218021812182218321912231228126813181 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع