بازم یادم رفت : عذر میخوام مزاحم شدم![]()
بازم یادم رفت : عذر میخوام مزاحم شدم![]()
واقعا بزرگیه شادمهرو میشه اینجا دید که استاد پرستویی واسش همچین کامنت و نظری میزاره،،،،یادم میاد تو مصاحبه با آنکات در برابر این سوال که از هنرمندای تو ایران با کی دوستی،شادمهر گفت پرویز دوست خوبمه ولی با اصرار امیرقاسمی اینو گفت و نمیخواس بگه چون گف ممکنه من اگه اسمشونو بگم ممکنه تو ایران واسشون مشکل پیش بیارن،اینم یعنی معرفت و خاکی بودن شادمهر و همچنین پرویز پرستویی رو میرسونه.
حالا شما صبح تا شب بهش انتقاد کن و قبل از گوش دادن به اهنگ،عواملشو ببین و از ذهنیتی که رو عوامل داری در مورد کار نظر بده!!خیلی اهنگای ساخته ی وحید پویان و این تیم از کارایی مثل«بغض» و ... که سازندش خود شادمهر بوده بهتره،،،شادمهر شادمهر خودش بهترین فیلتره واسه کاراش،،اهنگی که از ***** خودش رد شه حتی اگه سازندش دیگران باشن کار خوبی در میاد شاید «تقدیر» نشه،اما «بغض» هم نمیشه!
هر جایی انحصار باشه همین میشه ... وقتی یه آدم لمپن که مثلاً رفیقته بیاد برنامه ریزی کنه که از کنارش چند تا آدم نا بلد و بیسواد سود ببرن و معروف بشن همین میشه ... وقتی یه آدم مغرور که فقط خودشو میبینه همه کاره بشه همین میشه ... وقتی یه شو من همه چی رو برای خودش بخواد همین میشه ...
بله اون شادمهری که خودش تصمیم گیرنده نهایی بود تموم شد ...
کدوم تنظیم کننده داخلی هست که نخواد با شادمهر کار کنه ؟! کی بدش میاد شعرشو بده شادمهر ؟! حالا لس آنجلسی از نظر شادمهر اخ جیز بد عالم ولی تو که داری آزمون خطا میکنی با بقیه هم کار کن ... انگیزه نداری خودت کار کنی اشکال نداره برو سراغ بلد اینکار و امتحان پس داده ها ! به خدا داره ظلم میکنه به خودش ... اینا رو بری به کی بگی ... ینی کسر شان برات نیست با امثال پویان و هاشمی از اساتید شیش و هشت کار کنی ؟!! چرا لج میکنی و میزاری بهت دیکته کنن که چیکار کنی ؟! کمال همنشین در من اثر کرد ... بله اون پیرمردای لس آنجلسی مثل معین سیاوش و ... فقط و و فقط به خاطر کلمه ای به نام " مجانی " همکاری میکنن با آفات داخلی ولی تو چرا ؟ ینی کاری میکنی که به فکر خداحافظی می افتی که اینم دیکته شده از جانب اون آقاست ...
همه چی پول نیست ...
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)