سرنوشت....
امروز احتمالا از ویدئو ی دمو پخش بشه![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط AbEc : 10-27-2017 در ساعت 02:22 PM
تعصبت قابل درکه ... اما بعضی وقتها سکوت بهترین اعتراضه ...البوم منصور هم اومد و شنیدیم و اگه امسال واقعا البوم نقطه ضعف پخش بشه که میشه ، تو نظرسنجی های آخر سال سایتها و شبکه های بزرگ جواب اینا داده میشه ... منی که مخالف البوم تجربه کن بودم و هستم اونو خیلی سرتر از این البوم رادیکال منصور میدونم .. منصور هنرمند خوبیه ولی اون موقع ها که با شماعی زاده و قمیشی و عبدی کار میکرد کاراش کار بود و بعد از اون به مرور ضعیفتر شد .. ما میایم به قلب من ایراد میگیرم اونوقت منصور میره آهنگ داری داری رو میخونه ... هواداراش اونو اونطوری دوست دارن و بزار خوش باشن .. اگه منصور دو تا هوادار منطقی داشت که بهش انتقاد میکردن و ایراداشو گوشزد میکردن شاید روز به روز بهترم میشد اما با تعریفهای الکی و به به و چه چه گفتنهای بیخود از اون جایگاه رفیع هولش دادن پایین .. ما مثل اونا نیستیم و سعی میکنیم شادمهر رو برگردونیم به دوران اوجش ... در مواقع لزوم ازش تعریف میکنیم و به جاش هم ازش انتقاد میکنیم ... در ضمن انتشار آلبوم رادیکال رو به هواداراش تبریک میگم انشالله واسشون خاطره های خوش بسازه
نقطه ضعف چی شد پس قرار بود اول اون پخش شه
عاقا این جریان موزیک ویدیو جدید محال چیه....؟
کسی خبر داره...؟
عایا واقعا قراره این ویدیو بیاد...؟
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)