حالا مگه قلب ساعتی ملودیش چی داشت؟! چه شاهکاری بود؟! تازه ملودیش بهترین قسمت کار بود،شعرش که افتضاح یعنی چی «واسه تو اتاقشو کی مرتب میکنه» آهنگ خوبی بود ولی شاهکار نبود که بگیم حیف شد،اتفاقا خود خواجه امیری به بهترین شکل اجراش کرده.
اصن خود میلاد بابایی کجای این موسیقی قرار داره؟! چنتا آهنگ هیت داره؟! کی طرفدار دو اتیششه؟! صدا که نداره،،ملودیاشم معمولیه،بد نیستن ولی فوق العاده نیستن،،لااقل از وحید پویان ملودیاش بهتر نیس..تنها فرقی که میکرد اگه شادمهر میخوندش،تنظیمش بود که کار خودش بود،نه چیز دیگه ای...همچین بعضیا میگن وای ببین چی شد و اگه شادمهر میخوند چی میشد،،نه،هیچ اتفاقی نمیفتاد،،،ملودیش به گرد پای«سرنوشت»که هیچ،به «روز سرد» هم نمیرسید!
حالا فک کنم بعضیا ما طرفدار فرشبافیم فک کنن،عب نداره،،مام نمیگیم که از ۶ سالگی با اهنگای شادمهر زندگی میکردیمو کاست البوم دهاتیش تو خونمون هس..
ما طرفدار کارای خوب شادمهریم چه خودش بسازه و بخونه و چه فقط بخونه،،کار خوب و قابل دفاع تو هر ژانری،،فقط طرفدار ویولونش نشدیم که اگه میخواستیم طرفدار ویولن باشیم طرفدار بیژن مرتضوی بودیم نه شادمهر!!
افتخار ما اینه که شادمهر استاد ویلن هست
تنظیمای شادمهر پر از گیتار و ویلن که با روح ادم بازی میکنه
دینگ دینگ های سعید زمانی هم یه روز تموم میشه
چیزی که میمونه شادمهره و گیتار و ویلنش![]()
اینایی که سنگ بمب ساعتی رو به سینه میزنن خیلی خوب دارن سلیقه ی نازلشون تو موسیقی رو نشون میدن. یه بیت از غرور شرف داشت به اون چرک موشته های ایوبی تا به تو اضافه شه از خودم کم میکنم قلب من وصله به بمب ساعتی خخخت
اون چیزی ک مشخصه اینه ک وحید پویان و سععزمانی تازه دارند میفهمند طرفداران شادمهر چی میخواند..ولی متاسفانه هیچ امیدی ب میلاد هاشمی نیست
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)