[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست عزیزم شما که طرفدار یک خواننده خیلی خیلی درجه یک مثل شادمهر هستی قطعا موزیک خوب زیاد گوش میدی! شادمهر خیلی کار ضعیف کم داره! شاید اندازه انگشت های یک دست هم نباشه!
برام جالبه کسی که موسیقی ناب گوش میده در مورد رضا یزدانی که یک موسیقی اصولی میسازه و میخونه اینجوری توی اکثر صفحات صحبت کنه! شاید یه موسیقی توی سلیقه شما نباشه اما دلیل به بد بودنش نیست!
من خودم اصلا به محسن چاووشی و سبک و صداش علاقه ندارم اما این دلیل نمیشه من بگم صداش بده یا موزیکش ضعیفه یا مزخرفه یا........ صرفا میگم چاووشی توی سلیقه من نیست و واسه همه طرفداراش احترام قایلم!
از یک انسان که موزیک درجه یک گوش میده انتظار فکر و اظهار نظر درجه 1 میره!
موفق باشی
به آلبوم چیزی نمونده... نباید دیگه بیاد تک آهنگ بده، یکم منطقی نیست به نظرم![]()
من خودم گاهی وقت راک هم دوس دارم. به عنوان مثال عاشق کاوه یغمایی هستم و کاراشو دنبال میکنم .همچنین کارای کاوه آفاق رو هم دوس دارم و گوش میدم، مخصوصا وقتی با گروه the ways بود. یا حتی گروه کامنت(کیان پورتراب)
ولی به هیچ وجه نمیتونم با صدای یزدانی ارتباط برقرار کنم و برام قابل تحمل نیست!شاید بهتر میبود که آهنگساز باشه تا خواننده.گرچه چند پیام قبل تر هم گفتم که موزیک و شعراش خوبه!
به هر حال سلیقه است![]()
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)