واقعا نمیدونم هنوز کار پخش نشده چطور میگید کار بده
خیلی مهارت میخواد نشنیده یه آهنگ بد باشه
البته حتما با توجه به عواملش دوستمون نظر داده
کار پخش شد بشنویید بعد بگید بده
واقعا نمیدونم لازمه حتما اینقدر راجع به چیزی که اصلا پخش نشده نظر بدید و پیشگویی کنید
آقا آهنگای آلبومو بدید ما هم گوش کنیم!![]()
من با اکثر نظرات شما موافقم و تنظیمایی که سعید زمانی برای بقیه خواننده ها زده رو به غیر از اونایی که برای شادمهر زده اکثرشون دوست دارم و اگه تنظیم کننده بدی بود ملودی سازای خوبی مثل مهدی یراحی و علیرضاافکاری و بهنام کریمی و ... باهاش همکاری نمیکردن . شاید یکی از دلایلی که باعث شده من از کارایی که واسه شادمهر زده خوشم نیاد این باشه که تنظیماشو با تنظیمای خود شادمهر یا بهروزصفاریان مقایسه میکنم و این همون ذهنیت بدیه که در موردش صحبت میکنید و علتش اینه که من بیشتر طرفدار شادمهر موزیسین هستم تا شادمهر خواننده و حتی بی صبرانه منتظر آهنگ عارف هستم حتی با وجود اینکه خوانندش شادمهر نیست و خوانندش یکی دیگه است و چون آهنگسازش شادمهره براش لحظه شماری میکنم .. افکاری رو هم اگه هممون دوستش داریم به خاطر همون احساسه که تو وجود شادمهرم هست و مایی که سواد علمی موزیکمون زیاد بالا نیست بیشتر به احساس کارا توجه مینیم تا اینکه کاری تر و تمیز و شیک باشه .. چون افکاری هم مثل استاد صادق نوجوکی و بابک بیات و .... تو تکرار افتاده اما همین احساس بالاش اونو تو اوج نگه داشته .. کاش سعید زمانی هم یه خورده با احساس تر تنظیم کنه .. مثلا ناهیدی تنظیم آهنگ سفر با صدای علی لهراسبی یا آهنگ طرفدار با صدای شادمهر رو احساسی تنظیم کرده و همین باعث شده کاراش قشنگ از آب دربیاد وگرنه سواد موسیقی سعید زمانی از ناهیدی بیشتره ... به امید روزی که شادمهره موزیسین هم مثل شادمهره خواننده پرکار شه ..
ممنون
ویرایش توسط nasernew : 12-03-2017 در ساعت 09:19 PM
شادمهر عارف یغما گلرویی هومن نامداری
چه شود....
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)