وقتی حواست نیست...
چرااا چراا باید همچین شاهکاری پخش نشه!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی حواست نیست...
چرااا چراا باید همچین شاهکاری پخش نشه!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم همینو میگم وقتی خود شادمهر به این درک رسیده که وحید پویان از خودش بهتر میسازه و رو دوست وحید پویان آهنگساز نیست و شادمهر و میزاره جیبش چرا امثال ما و فرشباف نمیفهمیم .. فرشبافم کم داره که میاد و التماس میکنه به شادمهر که تورو خدا خودت آهنگ بساز .. پویان مگه چشه؟ بزرگترین آهنگساز تاریخ ایرانیه .. واقعنا جلل خالق
ویدئو های جدید اواخر دی و اواخر بهمن پخش میشه
و من الله توفیق![]()
ویرایش توسط masoud741 : 12-08-2017 در ساعت 06:14 PM
آره منظورم اینه که وقتی شادمهر وحید پویان رو تایید کرده پس یعنی باید لال شیم دیگه و چرا امثال عارف و ابی و خواننده های اسطوره مون و حتی سحر و جمشید و باران و علی لهراسبی و ... دوست دارن با شادمهر همکاری کنن واقعا عقلشون کمه چون میتونن برن با وحید پویان کار کنن . به نظر من عارف اون آهنگی که شادمهر واسش ساخته رو فراموش کنه و به جاش بره یه ترک با وحید پویان همکاری کنه و بترکونه . شادمهرم مگه آهنگسازی بلده؟ اینام بیکار هستنا .. مهستی و سعید شهروز و ابی و .... هم کم داشتن والا .. وقتی خود شادمهر میدونه که وحید پویان از خودش بهتر آهنگ میسازه اینا چطور اینو نمیتونن بفهمن؟ یعنی اینقدر خنگ شدن؟ جلل خالق.. واقعا کم دارن که متوجه این واقعیت نشدن و نمیشن .. واقعا برای خودمون و هنرمندامون متاسفم.. اصلا نمیفهمم که چرا همه خواننده های جدید داخل ایران به عشق شادمهر سمت موسیقی رفتن و همش میخوان ادای اونو در بیارن .. اینهمه مقلد هم که داره هم میتونن به جای اینکه انگیزشونو شادمهر قرار بدن به جاش وحید پویان که دم دستی تره رو انتخاب کنن و اصلا آهنگاشونو بدن وحید پویان براشون بسازه و اصلا چرا محسن یگانه و سامان جلیلی و رامین بیباک و باباک جهانبخش و یا استاد قمیشی و شماعی زاده و ... آهنگاشونو نمیدن وحید پویان براشون بسازه چون ما که نمیفهمیم وحید پویان خوبه یا بده مهم اینه که شادمهر تاییدش کرده .. ما هم خیلی فهممون رو دست زیاد گرفتیما .. اه اه
![]()
مسعود جان کلی قبلا جواب دادم کارها همه قشنگه آلبوم از تجربه کن سطحش بالاتره . در جواب اون دوستمونم متوجه شدم داره تیکه میندازه اما واقعا جمله بندیش گنگ بود جواب حرف منطقیه من که گفتم شادمهر از ماها بیشتر میفهمه که ملودیهایی که داره میخونه از پویان خوبه یا بد حالا اگه دوستان نظرشون اینه که نه ما بیشتر میفهمیم از شادمهر پس دیگه هیچی
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)