صفحه 2322 از 4119 نخستنخست ... 132218222222227223122320232123222323232423322372242228223322 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 23,211 به 23,220 از 41186

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    آره منظورم اینه که وقتی شادمهر وحید پویان رو تایید کرده پس یعنی باید لال شیم دیگه و چرا امثال عارف و ابی و خواننده های اسطوره مون و حتی سحر و جمشید و باران و علی لهراسبی و ... دوست دارن با شادمهر همکاری کنن واقعا عقلشون کمه چون میتونن برن با وحید پویان کار کنن . به نظر من عارف اون آهنگی که شادمهر واسش ساخته رو فراموش کنه و به جاش بره یه ترک با وحید پویان همکاری کنه و بترکونه . شادمهرم مگه آهنگسازی بلده؟ اینام بیکار هستنا .. مهستی و سعید شهروز و ابی و .... هم کم داشتن والا .. وقتی خود شادمهر میدونه که وحید پویان از خودش بهتر آهنگ میسازه اینا چطور اینو نمیتونن بفهمن؟ یعنی اینقدر خنگ شدن؟ جلل خالق.. واقعا کم دارن که متوجه این واقعیت نشدن و نمیشن .. واقعا برای خودمون و هنرمندامون متاسفم .. اصلا نمیفهمم که چرا همه خواننده های جدید داخل ایران به عشق شادمهر سمت موسیقی رفتن و همش میخوان ادای اونو در بیارن .. اینهمه مقلد هم که داره هم میتونن به جای اینکه انگیزشونو شادمهر قرار بدن به جاش وحید پویان که دم دستی تره رو انتخاب کنن و اصلا آهنگاشونو بدن وحید پویان براشون بسازه و اصلا چرا محسن یگانه و سامان جلیلی و رامین بیباک و باباک جهانبخش و یا استاد قمیشی و شماعی زاده و ... آهنگاشونو نمیدن وحید پویان براشون بسازه چون ما که نمیفهمیم وحید پویان خوبه یا بده مهم اینه که شادمهر تاییدش کرده .. ما هم خیلی فهممون رو دست زیاد گرفتیما .. اه اه
    چرا مغلطه میکنی کی حرفی از بد بودن هنر آهنگسازی شادمهر زد من حرفم چیز دیگه ایه تو ربطش میدی به مقایسه ی شادمهر و پویان من اصلا مقایسه کردم مگه من گفتم انقد سواد موسیقی داره که بدونه داره چه کاری رو اجرا میکنه اتفاقا من دارم از شادمهر تعریف میکنم و میگم خودش استاده و اگه بد باشه نمیخونه اینا رو این تویی که داری شادمهر رو در حد تتلو نشون میدی و میخای بگی از شادمهر بیشتر میفهمی

2. کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    برای هزارمین بار همه ی ما از خدامونه شادمهر خودش کار بسازه ولی شرایط اینه و خیلیا باهاش کنار اومدن و خیلیا نه . نمیدونم چرا هر چی توضیح میدی باز آخرش ربطش میدن به این که ما کار خود شادمهر رو دوست داریم انگار بقیه دوست ندارن

4. کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    احتمالا جز شادمهر معینم هیچی نمیفهمه که آهنگ شمال رو داد به پویان ساخت و همینطور یراحی که بی دفاع و مغلوب رو دقیقا داد به پویان و مهرابی و سعید زمانی ... تعداد خواننده های بی سوادمون داره هی زیادتر میشه میترسم که روزی ابی هم فاز نفهمی بگیره و کاری از پویان بخاد

6. کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    اوکی...بهترین ترکای آلبوم کدوماند؟؟
    جز قلب من همه . اگه از سرنوشت راضی بودی از باقی هم راضی میشی ولی متنوعه آهنگا

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    جز قلب من همه . اگه از سرنوشت راضی بودی از باقی هم راضی میشی ولی متنوعه آهنگا
    ولی اینجور ک معلومه اعتراف از همش بهتره
    آهنگ تو بی من تو چ سبکیه؟؟

نیمه فعال
    بازم همون سوال و جوابای تکراری

فعال
    چندین ساله اینجا طرفدار شادمهر و موسیقیش هستیم تغییر هم نمیکنیم هر کی به به الکی دوس داره بره اینستاگرام

نیمه فعال
    چرا مغلطه میکنی کی حرفی از بد بودن هنر آهنگسازی شادمهر زد من حرفم چیز دیگه ایه تو ربطش میدی به مقایسه ی شادمهر و پویان من اصلا مقایسه کردم مگه من گفتم انقد سواد موسیقی داره که بدونه داره چه کاری رو اجرا میکنه اتفاقا من دارم از شادمهر تعریف میکنم و میگم خودش استاده و اگه بد باشه نمیخونه اینا رو این تویی که داری شادمهر رو در حد تتلو نشون میدی و میخای بگی از شادمهر بیشتر میفهمی
    من و باقی هوادارا اگه اندازه شادمهر نمیفهمیدیم که طرفدارش نمیشدیم و یکی از دلایلی که باعث شده طرفدارش بشیم انتقال حسی بود که شادمهر بهمون داده و انگار حرفایی که میزنه حرف ماست اما داره به وسیله نت های موسیقی این کار رو میکنه . اگه فهم موسیقی ما کم بود به جای شادمهر میرفتیم و به قول شما طرفدار تتلو میشدیم و اگه شادمهر الان به جایگاهی رسیده از صدقه سر هواداراشه و اگه روزی هوادارا پشتشو خالی کنن چیزی از شادمهر باقی نمیمونه جز یه اسم و گوشت و استخون ... شما هوادارو نفهم جلوه میدی و شادمهر رو بافهم با اینکه هوادارو تونستن حس و قدرت کار شادمهر رو درک کنن و طرفدارش بشن و این فهم بالای هوادارشو میرسونه .. همون هوادارایی که شادمهر رو به صعود رسوندن الان از انتخابای جدید شادمهر ناراحتن و اینم به خاطر همون فهمیه که باعث شده بود طرفدارش بشن و اگه شادمهر بدون گزینه انتخابی و از روی ناچار با یه تیمی کار کرده دلیل نمیشه هواداراش نفهم باشن ...

12. کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    فقط کاش اتفاقی پیش نیاد و این البوم رو بشنویم!
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

14. 2 کاربر مقابل از entehaa عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    احتمالا جز شادمهر معینم هیچی نمیفهمه که آهنگ شمال رو داد به پویان ساخت و همینطور یراحی که بی دفاع و مغلوب رو دقیقا داد به پویان و مهرابی و سعید زمانی ... تعداد خواننده های بی سوادمون داره هی زیادتر میشه میترسم که روزی ابی هم فاز نفهمی بگیره و کاری از پویان بخاد
    آهنگ شمال معین در مقایسه با شاهکارهایی که با اساتید صادق نوجوکی و محمد حیدری و بابک رادمنش و حسن شماعی زاده و بسیار بسیار بسیار ضعیفتره و حتما نفهم بوده که با انتخاب آهنگای مضخرف داره جایگاه رفیع خودشو به نزول میرسونه .. هوادارا بیسوادن و هنرمندا همه باسواد؟ همینه موسیقی مملکت ما در مقایسه با دنیا بسیار بسیار ضعیفتره چون ما فکر میکنیم هنرمندامون قدیسه ان و اصلا جایزالخطا هم نیستن و هیچوقت هم اشتباه نمیکنن .. شایدم خدان .. اونا یه نفرن و ما هوادارا میلیون ها نفر .. یعنی میلیون ها نفر بیسوادن و نمیفهمن چی از هنرمند مورد علاقه شون میخوان

صفحه 2322 از 4119 نخستنخست ... 132218222222227223122320232123222323232423322372242228223322 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع