صفحه 2406 از 4119 نخستنخست ... 140619062306235623962404240524062407240824162456250629063406 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 24,051 به 24,060 از 41186

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    واسه همین احمقاست ک شادمهر داره هی نزول میکنه...شادمهر کسی بود ک وقتی میخواست ترانه یا آلبوم بده از 1ماه قبلش تکاپو و شور و شوق بین همه راه میفتاد ولی حالا چی؟؟؟؟ یادمه دموی انتخاب ک اومده بود چ غوغایی شده بود
    والا! اونی که حرف از تکرار میزنه دو روزه با شادمهر آشنا شده!!
    نمیدونه وقتی شادمهر خودش دست به تنظیم میشه یه چیزی میسازه که چند سال از زمان خودش جلوتره.
    به قول یکی از اقوام ،انتخاب اگه حتی بی کلام هم بود بازم میترکوند!!

نیمه فعال
    با این آهنگایی ک اومد بیرون تاحالا... اگه 3تا از آهنگای دیگه را هم قوی حساب کنیم پس نتیجه میگیریم سطح آلبوم تصویر هم مثل تجربه کن هست نه پائینتر نه بالاتر
    ریاضی که نیس بشه محاسبه کنی همین 3 آهنگ با اینکه من سرنوشت رو توشون دوست داشتم ولی نشون میده که سبکها متفاوته 3 تا آهنگ
    تصویر ریسکش خیلی بیشتر از تجربه کنه که تقریبا یکدست بود کارا

نیمه فعال
    واسه همین احمقاست ک شادمهر داره هی نزول میکنه...شادمهر کسی بود ک وقتی میخواست ترانه یا آلبوم بده از 1ماه قبلش تکاپو و شور و شوق بین همه راه میفتاد ولی حالا چی؟؟؟؟ یادمه دموی انتخاب ک اومده بود چ غوغایی شده بود
    اون موقع انقدر هم پر کار و در دسترس نبود مثل الان نبود واسه همین بعد دو سال که یه تک آهنگ میخاست بیاد همه له له میزدن
    الان تو یکسال دو آلبوم داره میده هر دو ماه تقریبا یه ویدیو کلا بعد تصویر یه کم باید استراحت کنه

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    اون موقع انقدر هم پر کار و در دسترس نبود مثل الان نبود واسه همین بعد دو سال که یه تک آهنگ میخاست بیاد همه له له میزدن
    الان تو یکسال دو آلبوم داره میده هر دو ماه تقریبا یه ویدیو کلا بعد تصویر یه کم باید استراحت کنه
    اون زمان خیلی بهتر بود فاصله بین آهنگاش زیاد بود ولی وقتی آهنگ میداد میترکوند..من خودم ب شخصه اون شادمهر را بیشتر میپسندم تا این شادمهر ک تو 2سال دوتا آلبوم بده با ترانه های اکثرا آبکی و یک گروه مضخرف بغیر از زمانی

نیمه فعال
    برای منی که شادمهرو از اولش دنبال کردم قابل قبول نیست این کارها...به عنوان کسی که موسیقی رو حرفه ای دنبال میکنه شادمهر همیشه برام یه نایغه بوده.....هنر و موسیقی ایران همیشه تو جهان حرفی برای گفتن داشته و به جز موسیقی سنتی موسیقی پاپ ایران هم از دهه ی هفتاد و هشتاد میلادی یه اوج فوق العاده گرفت با امضای خاص ایرانی که به واسطه ی انقلاب تقریبا نابود شد...بعد از دو دهه این اتش زیر خاکستر دوباره با شادمهر جون دوباره گرفت و موج جدیدی به راه افتاد... تو همه ی این سالها شادمهر با یه فاصله و نبوغ خاص خودشو از همه جدا کرده بود و یه نوع از موسیقی رو اراعه میداد که فقط مختص خودش بود و به نوعی ترکیبی از انواع موسیقی که به طور عجیبی یه دل مینشست....اونقدری که در میانه های راه هم ردیف اسطوره هایی مثل داریوش گوگوش ابی سیاوش معین و ... شد و مطمعنن بیست سال بعد حتی در جایگاه بالاتری قرار خواهد گرفت ...موسیقی شادمهر هیچ وقت به واسظه ی ایرانی بودنش جهانی نشد ولی هر کسی موسیقی رو بشناسه با هر زبانی پی به جادویی بودن اون میبره ....موسیقی پاپ شاخص ترین نوعش در دنیا پاپ مدیترانه ای هست که شامل ترکی عربی اسپانیش و یونانی میشه که در کنار اینا پاپ ایرانی همشه حرفی برای گفتن داشته....و شادمهر با موسیقی خاص خودش جز برجسته ترین موسیقی دانان این حوزه بوده........کسی که با البوم خیالی نیست شروع به انقلاب خودش کرد و هر چه گذشت بهتر شد حالا چظور تا این حد معمولی شده؟؟؟؟؟؟؟کاری به تقدیر سبب نرس گمت کردم و ... ازین دست شاهکارهاش ندارم ولی برین شیلا امون از تو اینده مشکوک رو گوش یدین اهنگایی که به شدت فقر کلامی دارن ولی به دل مینشینن چرا ؟؟چون اهنگسازی و تنظیم شادمهره که قلقلکت میده اون نبوغ سازبندی و نوازندگیه که روحتو جلا میده .....اگه ما انتقادی میکنیم به این دلیله که این نوع شادمهر میخایم...اره البوم تجربه کن تالبوم زیبا و از هر نظر قدرتمندی بود اهنگ سرنوشت بی نهایت زیبا بود ولی ایا اون نبوغ شادمهری که متفاوتش میکرد با دیگران بود؟؟؟؟؟؟اهنگای دنیای این روزای من داریوش بدرود گوگوش و خیلیای دیگه فوق العتده زیبا و قوی بودن ولی ایا هیچ کدوم در ردیف تقدیر قرار میگرفتن؟؟؟؟؟؟از لحاظ تنظیم؟؟؟؟؟؟حالا چطور شده که شادمهر داره این رویه رو عوض میکنه؟؟؟کسی که تا این حد نبوغ داره چرا فقط باید از حنجره و تجربه ی خودش استفاده کنه؟؟چرا دوباره خودش رو به چالش نمیکشه؟؟؟؟؟حرف این نیست که شادمهر ضعیف شده شادمهر هنوزم موسیقیش قویه گروهش کار بلدن کارهاش هیت میشه و هنوزم تو موسیقی ما نفره شماره یکه با اختلاف ولی شادمهر خودش نیست...حالا شما بگین حالیتون نیست قلب من جهانیه تو بی من فلانه موسیقی حالیتون نیست در حالی که حتی متن اهنگ با ملودی یکی نیست به این میگین موسیقی جهانی؟....این همون شادمهریه که از موسیقیش میشد متن اهنگ و حدس زد؟؟؟؟وقتی ترس رو گوش میدی حس ترس و بهت القا میکنه ولی این چی؟؟؟؟؟/ برای من ترس یعنی موسیقی جهانی گمت کردم یعنی متفاوت سبب یعنی موسیقی شادمهری...........
    ویرایش توسط farid007 : 12-24-2017 در ساعت 04:10 PM

6. 3 کاربر مقابل از farid007 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها
    واقعا؟؟
    شیلا - امون از تو - انگیزه - عمرا اگه
    من این مدل موسیقی خیلی زیاد دوست دارم
    اینم موزیکش مثل هموناس ولی شعرش رو مخه مخصوصا تکرار برگرد عشقم

فعال
    شادمهرم آرزوست

نیمه فعال
    بی کلام میومد ، بیشتر خوشم میومد ازش

نیمه فعال
    شادمهرم آرزوست
    دیگه دیدنش محاله، دیگه برگتش خیاله
    تف تو ذات فرشباف

صفحه 2406 از 4119 نخستنخست ... 140619062306235623962404240524062407240824162456250629063406 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع