بحث آهنگ سرنوشت بود که عرض کنم با وجود قوی بودن اثر اما اصلا شادمهری نیست و فقط تحریرهای منحصر به فرد شادمهر آهنگ رو شادمهری کرده و این شادمهری نبودنش رو میشه حتی جزو نکات مثبت این آهنگ به حساب آورد و هم نکات منفی که این به توقع هوادارا و سلیقه برمیگرده .. امیدوارم تو آلبوم تصویر آهنگهای خوبی باشه که اصلا زیادم پرتوقع نیستم و نمیخوام از تجربه کن یه پله بالاتر ولی حداقل در سطح همون آلبوم تجربه کن باشه اما ضعیفتر نباشه .. ضعف تجربه کن برخلاف آلبومی مثل طرفدار یکنواخت بودن ملودی و به خصوص تنظیم ها بود انگار همه آهنگا یکی بودن و سازبندی و ریزه کاری های متنوع توش نبود اما اینطور که معلومه این یکنواختی دیگه تو البوم تصویر نیست و تو این سه تا آهنگی که از تصویر منتشر شده من سه تا آهنگ کاملا متفاوت از هم شنیدم که این تنوع سبک به خصوص تو تنظیمها منو یه خرده نسبت به آلبوم تصویر امیدوارتر کرده اما تاکید میکنم هیچکدومشون شادمهری نبودن و اگه اینو جزو نکات مثبت این آهنگا میدونید که خیلی هم عالی ..لذت ببرید ..اما من جزو نکات منفی میدونم که اینا سلیقه است در ضمن من نمیخوام شادمهر خودشو تکرار کنه اما باید سعی کنه حداقل 30 درصد از دستخطش رو که امضای شخصی خودشه و شادمهر رو نسبت به بقیه تفکیک میکنه و باعث شده که به این حد از محبوبیت برسه حفظ کنه..
اینکه سلیقه هامون با هم فرق نداره رو موافقم
اما تو بد حرف نمیزنی فقط نظر خودتو میگی و سلیقه ها متفاوته و تو یه شادمهریه سنتی و اصیلی که میتونی تفاوت بین آهنگا و سبکهارو خوب متوجه میشی و خوب آنالیز میکنی اما نمیتونی به صورت علمی بیان شون کنی .. ما خیلی علمی و هنری به قضیه نگاه میکنیم و این باعث شده زیاد سخت بگیریم اما بعضیا همه چی رو سطحی میگیرن و اینم در جای خودش خوبه چون باعث میشه لذت ببرن البته به شرطی که خودشونو گول نزنن و فقط به خاطر حمایت کورکورانه نباشه .... ما هم خوشحالیم لذت میبرن و کاش شادمهر یه خرده به فکر ماها که سختگیرتر هستیم هم باشه
علمشو که من یکی ندارم
هر چیزی هست با گوش دادن زیاده نه یک سال چندین سال
اونم گوش دادن ثانیه به ثانیه اهنگ های شادمهر
البته من تمام تنظیمای صفاریان رو هم گوش دادم
خیلی جاها شبیه هم هستن کاراشون
قبلا تو تنظیماشون یه جور شیطونی یا جوونی بود
مثلا تو تنظیم اهنگ حقته لیلا که کار شادمهره میتونی اینو ببینی
یا تو تنظیم های البوم اسکناس که کار بهروزه
کلا تنظیمای شادمهر یه سری چیزا داره که ادمو همیشه جذب میکنه
بهروز صفاریان بی تکراره تنظیم های آلبوم شبح با گذشت سالها هنوز از زمان جلوتره
البوم بی خوابی سعید شهروز هم عالیه
در مورد شادمهر هرکس یه ایمیجی از شادمهر در وجود خودش داره و دوست داره شادمهر اون باشه سلیقه ی من مثلا شادمهر داخل ایران بود و علیرغم اینکه آلبومی مثل طرفدار رو به لحاظ موسیقی خیلی قبول دارم اما اصلا سلیقه ی من نیست در کل سعی میکنم با شادمهری که خیلی بالا و پایین داشته بعد از هجرتش کنار بیام
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)