صفحه 2472 از 4119 نخستنخست ... 147219722372242224622470247124722473247424822522257229723472 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 24,711 به 24,720 از 41186

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    حداقل بگو خبرارو از کجا میاری؟ حتی اگه خبرا رو از خودت ساخته باشی هم تو جمع ماها بودی و با هم خوش گذروندیم و یه جمع دوستانه شادمهری بودیم و هستیم و ممنون که تو گفتگوها شرکت کردی .. اگرم اخبارت راسته که چه بهتر .. در کل من خبرایی که خود شادمهر یا تیمش تو کانالها و پیج هاشون ندن رو هر کسی تو این جمع بگه جدی نمیگیرم و فقط مهم صحبت کردنمون حتی به صورت شوخیه .. تاپیک شادمهر جزو فعال ترین تاپیک های سایته و این نشان از بزرگ بودن شادمهر میده
    ولی اینکه هم اخبار آلبوم رو داری و هم از فرشباف هم حمایت میکنی باعث این حاشیه ها شد
    شادمهری های اصیل از پخش آهنگ سفر حتی به صورت اتود خوشحال بودن و تو نبودی . میگی آلبوم خیالی نیست فقط زمان خودش خوب بود .. میگی آلبوم طرفدار وکالش ضعیفه .. ولی تابحال هیچ نقدی از البوم تجربه کن نکردی و حتی اگه کسی انتقاد کرده سعی کردی قانعش کنی اشتباه میکنه و اینا باعث سوءتفاهم میشه ..
    به هر حال ممنون که هستی
    ممنون از همه بچه های تاپیک که هستن .. فربد و مسعود و حسین و پارسا و رهام و .... خیلی های دیگه که یادم نیست
    فدات داداش گلم
    همیشه کنارمون باش

2. کاربر مقابل از Hosein333 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال

تصاوير پيوست شده

نیمه فعال

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hosein333 نمایش پست ها
    احسان جان دوست دارم
    اهنگ غرور خیلی به دلم نشسته البته الان
    وهمینطور ورژن جدیدش
    بدون شک بهترین اثر البوم از نظر من
    منم دوسِت دارم عزیزم
    موسیقی سلیقس ...

نقل قول نوشته اصلی توسط RAHAM نمایش پست ها
    بله
    یه شادمهر و میلیون ها طرفدار تو تموم دنیا
    همه ی شاعرا و تنظیم کننده ها دوست دارن با شادمهر کار کنن ... کسی هست که نخواد با شادمهر کار کنه ؟! فقط یه مشکل بزرگ وجود داره اونم اینه که یه واسطه باعث همکاری بشه ... فعلاً این واسطه فرشباف هستش و نتیجشم داریم میبینیم ... خیلی دوست دارم شادمهر با روزبه و افکاری یه آهنگ بده ...

نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    مردش باش و یکی از اسامی ترکهای آلبوم تصویر به جز اعتراف سرنوشت قلب من تو بی من نقطه ضعف و تصویر رو بگو . نامرد روزگارم اگه درست بگی تایید نکنم
    شوخی کردم

فوق حرفه ای
    مهم اینه که من اولین نفری بودم که به محض اطلاع از نقشه ی شوم فرشباف برای شادمهر ، به قول معروف پته استاد رو بر روی آب ریختم و افشاگری نمودم طوری که جناب استاد ، نوچه اش را روانه تاپیک نموده و شروع به فحاشی با فحش های سوسولی نمودند

فوق حرفه ای
    کلاً سابقه پیش گویی های بنده در اینجا مشخصه و کلاً همه سابقه دارن

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها

همه ی شاعرا و تنظیم کننده ها دوست دارن با شادمهر کار کنن ... کسی هست که نخواد با شادمهر کار کنه ؟! فقط یه مشکل بزرگ وجود داره اونم اینه که یه واسطه باعث همکاری بشه ... فعلاً این واسطه فرشباف هستش و نتیجشم داریم میبینیم ... خیلی دوست دارم شادمهر با روزبه و افکاری یه آهنگ بده ...

خب دوستان میگن شادمهر دوست نداره با افراد شناخته شده همکاری داشته باشه
    و اینکه خوب واسه یه بارم شده بی واسطه با افراد دیگه همکاری کنه
    یعنی واقعا نمیتونه و فقط فرشباف میتونه باعث این همکاری ها باشه ؟

نیمه فعال
    ما بارها در همین تاپیک اعلام کردیم که کارهای قبل از رفتن شادمهر رو بیشتر از حتی اونهایی که بعد رفتنش پخش کرد دوست داریم و هیچکس نیست که نخواد خودش دوباره مثل گذشته خالق آثارش باشه
    و چون میگیم الان خودش اینجوری میخواد دوستان ما رو به این متهم میکنن که طرفدار آقای فرشباف و عواملش هستیم
    بارها گفتم شما اینهمه انتقاد کردید چه نتیجه ای داد ؟
    جز اینکه خودتون محترمانه انتقاد کردید و به قول خودتون بلاکتون کرده
    و اینکه دوستان می فرمایند به به و چه چه گفتن های شما باعث این شده که این همکاری ادامه پیدا کنه
    خب دوست عزیز مگه طرفداران شادمهر فقط من و شمایی که اینجا هستیم و فقط چون ما مشتاقیم خودش کار کنه دیگه حالا هر کی از کاراش تعریف کرد ضد شادمهر هست و از عوامل آقای فرشباف هست ؟
    شما که میفرمایید سلیقه ست چرا به نظر اون افرادی که شادمهر رو با همین کارهای ضعیف هم دوست دارند احترام نمیذارید ؟
    بله منم این کارها رو قبول ندارم البته نه همه رو بلکه اکثریت کارها رو
    اما بازم میگم وقتی خودش این راه رو در پیش گرفته
    من و شما طرفداری که طرفدارشیم آیا فقط با انتقاد کردن و گلیم باف گلیم باف گفتن میتونیم شرایط رو تغییر بدیم ؟
    اگه اینطور تغییر میکنه همین راه رو ادامه بدید
    امیدوارم موفق باشید

10. کاربر مقابل از RAHAM عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط RAHAM نمایش پست ها
    خب دوستان میگن شادمهر دوست نداره با افراد شناخته شده همکاری داشته باشه
    و اینکه خوب واسه یه بارم شده بی واسطه با افراد دیگه همکاری کنه
    یعنی واقعا نمیتونه و فقط فرشباف میتونه باعث این همکاری ها باشه ؟
    یه چیز مهم اینه که کسی پیش قدم نمیشه که مثلاً با شادمهر ارتباط برقرار کنه و کار بهش بده ... الان تو این آشفته بازار موسیقی ، همدیگه رو قبول ندارن و کسر شان میدونن که پیش قدم بشن ... از اونور شادمهر و بقیه خواننده های لس آنجلسی یه کلمه رو خیلی دوست دارن : مجانی !! خوب معلومه یکی مثه فرشباف میاد سفره پهن میکنه با چار تا آدم بیسواد مثه خودش و سوء استفاده میکنه ... شادمهرم خوب بدش نمیاد ینی هر خواننده دیگه ای هم بود بدش نمیومد که یکی بیاد کل کار رو جلو ببره و خودش به فکر کنسرت و پول باشه ...
    نمیشه به فرشباف هم ایراد گرفت ! خوب منم بودم دوست داشتم رفیقام رو بیارم حالشو ببرن ... البته خوب دیدیم که چه بلایی سر ایوبی و کسائیان و ... اومد ! مافیا همینه کاریش نمیشه کرد حالا حالاها ادامه داره ...

12. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نمیشه نشست دست رو دست گذاشت بگیم خوب شادمهر خودش انتخاب کرده دوست داره با این گروه کار کنه آی نمیدونم شادمهر بهتر تشخیص میده و ... ! حالا از ما که گذشته ولی یه هواداری که با شادمهر و آهنگاش حال میکنه ، نمیتونه انتقاد کنه ؟! ینی از ترس بلاک شدن ، همه باید به به کنن ؟! اگه اینطوریه چرا صفحه داره شادمهر ؟ خوب بده به نوچه های فرشباف خلاص !!
    آلبوم تجربه کن اومد بیانیه دادن که یه عده اسمشون طرفداره بخیل هستن نمیدونم چه و چه ! سواد که ندارن هیچ ،تحمل انتقاد که ندارن هیچ ، فهم و شعور هم ندارن !! بعد هم میگن زمستان میره و ... :))
    حالا هم که استراتژی عوض شده و پای فک و فامیل باز شده به آی تیم شادمهر ...
    تحمل انتقاد داشته باشن بلاک نکنن ، اونوقت معلوم میشه چند نفر از این شرایط راضی هستن !

صفحه 2472 از 4119 نخستنخست ... 147219722372242224622470247124722473247424822522257229723472 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع