صفحه 2477 از 4119 نخستنخست ... 147719772377242724672475247624772478247924872527257729773477 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 24,761 به 24,770 از 41187

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    دقیقا نظر من همینه ولی نباید زیر بار بره اصلا فرشباف لجن ترین مدیر قبول چرا خودش اشتباه میکنه

شادمهر هم حق داره به عنوان یه انسان اشتباه کنه ..و اصلا شادمهر مقصر اصلیه ولی یه دوست خوب میتونه تو شرایطی که هنرمند مورد علاقه اش ( نه فقط کسی که همکاری دارن) به خاطر شرایط زمانی جدید و نابسامانی که حتی تو انتخابات هنریش تاثیر منفی میزاره و اشتباهاتی که داره مرتکب میشه با یه مشاوره درست و حسابی و قانع کردن دوستش و نه فقط دوستش بلکه هنرمندی که زمانی خود فرشباف عاشقش بوده اونو از اشتباهاتش دور کنه .. دوست خوب باید کمک کنه تا دوستش به مشکلاتی که براش پیش اومده غلبه کنه تا زمانی که خودشو پیدا کنه و دوست خوب کسیه که صادق باشه و رک بگه شادمهر جان این ترانه ها و آهنگا در حد تو نیستن و باید صادق باشه نه اینکه به آدمین پیج شادمهر بگه هر کی گفت پویان آهنگسازیه که در حد شادمهر نیست بلاکش کن ..
    خب انتظار زیادیه که بخوام فرشباف اینطوری باشه و انتظار زیادتر اینه که بخوام شادمهر مثل خدا باشه و اصلا اشتباه نکنه ...

نیمه فعال
    شادمهر ولی مثل ما فکر نمیکنه و خودتم دیدی همه جوره پشت فرشبافه و با هم دارن ایت تصمیمات که از نظر ما غلط هست رو میگیرن . جمع بندی نهایی این حرفا میشه اینکه من با این شرایط فقط کنار اومدم و اگه حمایت میکنم چون شادمهر رو دوست دارم و گرنه کیه که نخاد شادمهر مثل گذشته تمام کاراش رو خودش بسازه .

فعال

نیمه فعال
    بازم همون بحثای همیشگی

فرشباف حیا کن شادمهرو رها کن

فعال
    آقایون شادمهر انتخاب ترانش ضعیف نیست.... من با حرف آقای @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] موافقم فرشباف ترانه خوب دست شادمهر نمیده ک بخونه.. اگه انتخاب ترانه شادمهر بد بود هیچوقت ماندگار و تقدیر و انتخاب و عادت و... را نمیخوند

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    شادمهر ولی مثل ما فکر نمیکنه و خودتم دیدی همه جوره پشت فرشبافه و با هم دارن ایت تصمیمات که از نظر ما غلط هست رو میگیرن . جمع بندی نهایی این حرفا میشه اینکه من با این شرایط فقط کنار اومدم و اگه حمایت میکنم چون شادمهر رو دوست دارم و گرنه کیه که نخاد شادمهر مثل گذشته تمام کاراش رو خودش بسازه .
    باهات موافقم .. دیگه همینیه که هست و شادمهر هم حتما دلایلی داره که کورکورانه داره از این تیم و تصمیماتشون پیروی میکنه .. اصلا آینده برام مطرح نیست و شادمهر هرچقدر ضعیف و کوچیک بشه بازم برام به خاطر اثار گذشته اش برام همیشه بزرگه .. منم مثل شما در ظاهر و در برابر توهین های دشمنان شادمهر که آرزو داشتن شادمهر رو تو قعر چاه ببینن و تقریبا موفقم شدن و همینم هست که منو آزار میده همیشه تظاهر میکنم که با شرایط جدید کنار اومدم و الکی از کارای جدیدش دفاع میکنم ولی خودمو نمیتونم گول بزنم و اگه شادمهر پیشم بود بهش میگفتم که از شرایط جدید راضی نیستم و اگه انتقادی هم میکنم فقط تو بین جمع هوادارا و دوست داران خود شادمهره و چون میدونم که از این انتقادات سوءاستفاده نمیکنن و شادمهر رو نمیکوبن و مطمئنم اونام پیشرفت شادمهر رو میخوان و اگه ذره ای حس میکردم جمع این تاپیک که اکثرشون رو میشناسم دشمنای شادمهرن، برای تظاهرم که شده الکی جو میدادم و از آهنگای جدیدش دفاع جانانه میکردم که پررو نشن و هوا برشون داره و این کارم میکنم
    به هر حال من دیگه بحثی ندارم که با شما بکنم و دیگه هر چیقدر از فرشباف دفاع کنی چیزی نمیگم و مطمئنم هوادار واقعی شادمهری و نظراتت برام محترمه .. موفق باشی

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    آقایون شادمهر انتخاب ترانش ضعیف نیست.... من با حرف آقای @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] موافقم فرشباف ترانه خوب دست شادمهر نمیده ک بخونه.. اگه انتخاب ترانه شادمهر بد بود هیچوقت ماندگار و تقدیر و انتخاب و عادت و... را نمیخوند
    خب شمایی که میفرمایید ترانه خوب نمیده تا شادمهر بخونه
    خب فرشباف ترانه رو به شادمهر میده چرا شادمهر انتخاب میکنه و میخونه ؟
    شادمهری که به قول شما آهنگ های ماندگار و تقدیر و انتخاب رو خونده حتما میتونه ترانه خوب انتخاب کنه
    حالا حتما میگید مجبوره بین این ترانه ها انتخاب کنه
    خب چرا مجبوره ؟
    بعدشم اگه این آثار موندگار رو خونده در کنارش خیلی ترانه های به قول شما دو خطی هم خونده
    چرا اونا رو انتخاب کرده
    البته اون موقعی که فرشبافی نبوده

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط RAHAM نمایش پست ها
    خب شمایی که میفرمایید ترانه خوب نمیده تا شادمهر بخونه
    خب فرشباف ترانه رو به شادمهر میده چرا شادمهر انتخاب میکنه و میخونه ؟
    شادمهری که به قول شما آهنگ های ماندگار و تقدیر و انتخاب رو خونده حتما میتونه ترانه خوب انتخاب کنه
    حالا حتما میگید مجبوره بین این ترانه ها انتخاب کنه
    خب چرا مجبوره ؟
    بعدشم اگه این آثار موندگار رو خونده در کنارش خیلی ترانه های به قول شما دو خطی هم خونده
    چرا اونا رو انتخاب کرده
    البته اون موقعی که فرشبافی نبوده
    جوابش مشخصه...شادمهر اسیر مافیای فرشباف شده..تمام

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    جوابش مشخصه...شادمهر اسیر مافیای فرشباف شده..تمام
    مافیای فرشباف ؟
    عجب
    اونوقت اینو خودش به شما گفت ؟
    اگه یه خواننده بخواد یه کار خوب و موندگار پخش کنه حتما خوب هم هزینه میکنه
    شما خودتون میگید شادمهر فقط دنبال پول به دست آوردن از طریق کنسرت هاست
    بعدش واسه آهنگ ها اصلا هزینه نمیکنه
    اونوقت حالا اسیر مافیای فرشباف شده ؟

نیمه فعال
    ولی این تاپیک جزو 6 تا تاپیک پربازدید و اول سایته و اگه یه کم دیگه همت کنیم و با هم بحث کنیم میتونیم رده نخست رو مال خودمون بکنیم .. تاپیک شادمهر باید تو انجمن موزیک باران اول بشه پس بجنبین
    من فعلا بیخیال فرشباف شدم و تصمیم دارم به بهداد کاموری گیر بدم و هر کی داوطلبه ازش دفاع کنه نامنویسی کنه تا بعد از بررسی بیاد تا بحث کنیم و سعی خودشو بکنه منو از رو ببره

صفحه 2477 از 4119 نخستنخست ... 147719772377242724672475247624772478247924872527257729773477 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع