فقط یه چیزی بگم خلاص
هیچ اطلاعاتی در مورد آلبوم به بیرون درز نکرده مطمئن باشید ... گفتم حتی آرش محرابی هنوز قطعات رو نشنیده ... قطعات آلبوم مجزا ضبط شده و کوچکترین اطلاعاتی موجود نیست !
بعد از گندی که پارسال زدن ... آلبوم فقط دست فرشبافه همین ! شک نکنین که هیچ اتفاقی نیفتاده خلاص
دوستان هستن که خبرای موثق بدن من از دروغای خودم دیگه حالم بهم میخوره😄😄😄
نقطه ضعف قبل آلبوم میاد ... یک هفته قبل آلبوم احتمالاً ...
حالا اگه کسی اطلاعاتی داره بگه تا ما هم استفاده کنیم ...
وقتی محرابی کارها رو نشنیده و اطلاعاتی نداره صد در صد من دارم ... میگم 😄😄😄
اینکه بیای هوادار شادمهر رو خر فرض کنی بحث جداست ... خب چه اشکالی داره هر کی خبر داشته باشه بگه ! به خدا اگه یه درصد شک داشتم اطلاعاتی به بیرون درز کرده چیزی نمیگفتم ...
با احساسات هوادار بازی نکن ... از چیزی که بدم میاد همینه که یکی بیاد یه عده رو بازی بده ...
خودمو میگم تو این چند سال هر خبری اومد دستم بدون منت و مسخره بازی و بازی دادن هوادار اومدم گفتم ... حالا گفتن حدس و پیش بینی و کلی گویی اشکال نداره اصن قبول کی به کیه :))
تنها فروم باقیمانده تو نت اینجاست ! تنها تاپیک طرفداری فعال میشه گفت ... چرا باید الکی یه عده رو بازی بدیم ؟! خب هر کی خبری نظری داره میگه ولی نمیدونم چرا تحمل نداریم ... اینهمه سال گذشت ولی هیچ هیچ هیچ ...
الان مگه چیزی شده تو میخای بگی محرابی کارها رو نشنیده و اطلاعاتی درز نکرده یعنی علنا میخای بگی هر کی اینجا خبر میده داره چرت میگه خوب منم تایید کردم حرفتو گفتم دارم دروغ میگم دیگه چرا خود درگیری داری
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)