باید بگذرم از حسی که دارم
با حس تازت تنهات بزارم
باید بگذرم از حسی که دارم
با حس تازت تنهات بزارم
باعث تعجبه ک چرا وقتی کارای خیلی بهتری نسبت ب قلب من و تو بی من تو آلبوم هست چرا اونا ویدئو نشدند و دوتا کار ضعیف از آلبوم ویدئو میشه... ب قول دوستمون معمولا خواننده ها بهترین کارای آلبوم را ویدئو میکنند ک بیشتر دیده باشند ولی شادمهر این اصل و رعایت نمیکنه معمولا...مثلا تو آلبوم طرفدار بجای ویدئو کردن طرفدار میاد آینده را ویدئو میکنه یا همین تجربه کن میتونست بجای همیشگی تنهاییام را ویدئو کنه یا اینکه ی ویدئو قوی واسه روز سرد میساخت و قبل آلبوم پخش میکرد و همیشگی را میذاشت واسه بعد آلبوم. ... واقعا دلیل انتخابای شادمهر تو ویدئو غیر قابل هضمه
خب مثل اینکه قرار نیست ویدئو نقطه ضعف تولد شادمهر پخش بشه![]()
فعلا از اهنگ جدید نیما مسیحا لذت ببرید کسی که شادمهر چند سال پیش تو کنسرتش ازش تعریف کرد و گفت خیلی قبولش داره.
صدا به این زیبایی سالی یکی دوتا اهنگ میده اونوقت آفت هایی با اسم باند هفته ای دو تا آهنگ میدن
ویرایش توسط entehaa : 01-24-2018 در ساعت 10:55 PM
این یکی از تنظیم های میلاد هاشمی در آلبومه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم باید نقطه ضعف باشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)