صدام بزن.. حرف نداره.. همه چی سوار روی هم..
بی نقص.. شادمهری..
صدام بزن.. حرف نداره.. همه چی سوار روی هم..
بی نقص.. شادمهری..
ملودی آهنگ نقطه ضعف فوق العاده است میشه گفت استثنایی و ملودی آهنگ تصویر هم فوق العاده عالی بود .. همینجاست که فرق بین ملودی های شادمهر با وحید پویان معلوم میشه .. تنظیمای سعید زمانی رو هم دوست داشتم اصلا مقایسه ای با تنظیمای خودش نمیکنم و دارم کلی میگم مثلا تنظیم آهنگ صدام بزن رو قشنگ زده
از اجرای این قسمت خوشم امد ؛
بزار بفهمن با منی دیوونگی هات پس کجاس
ار کارای اونا فقط "فرصت"
تمامِ تو سهمِ منه | به کم قانعم نکن
تصویر .......
نقطعه ضعف.
صدام بزن ...
فرصت .......![]()
ویرایش توسط andy777 : 02-20-2018 در ساعت 11:51 PM
من هیچ حرفی رو از رو تعصب نمیزنم
ولی یک سری هستن هنوز یک بار البوم رو گوش ندادن میگن در حد شادمهر نیست شادمهر با همین روش پیش رفته و شده شادمهر همین ترک ها شادمهرو کرده نامبر وان اخه استاد معظم بری از کل اساتید موسیقی هم بپرسی در مورد هیچ البومی بعد نیم ساعت نمیان نظر کارشانسی بدن که شماها میدین یک جوری حرف بزنین که به تمسخر نگیرنتون فردا جای دیگه نظر دادین نگن ای بابا باز این و گوش ندن
من نمیدونم تو مارکت موسیقی کی الان رو بورسه ولی اون قدیمیایی که باهاشون خاطره دارم همشون گند زدن تو اخرین البوم اخریشم همین سیاوش
داخلی هم که چاوشی و یگانه بورس بودن یگانه که کلا اوت شده چاوشیم هیچ نواوری خاصی نداره خسته کننده شده اهنگاش میلی به گوش دادنش نیست، یک همایون شجریان داره دائم کار خوب میده
باز حداقل همین شادمهر یک موجی ایجاد میکنه
یک سری دیگه ام هستن که مثل بهنام بانی و ابراهیم زاده و 6 تا بردار فلان و ... ببخشید که شادمهر نمیتونه مثل اوناها باشه
در مورد این البوم هم فرصت رو فقط گوش دادم خیلی راحت بگم نسبت به اسم اهنگش حس خیلی خوبی داشتم و اهنگشو دوس داشتم
صدام بزن هم معرکه بود
در حال حاضر 14 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 14 مهمان ها)