این آلبوم خوبی که داره هم تنوع سبکهاش زیاده و هم اینکه 3 آهنگ تمام شادمهری داره یعنی اعتراف سرنوشت و صدام بزن که میتونن هر 3 تاشون تو لیست بهترین ترکهای امسال قرار بگیرن
از سعید زمانی تو کامنت یکی از پستهاش تو اینستا پرسیدم این آلبوم آخرین فعالیت شادمهره و جواب داد که نه این فقط آخرین آلبومشه اما تک آهنگهای جدید تو راهه .. منم خوشحال شدم که شادمهر از دنیای موسیقی خداحافظی نمیکنه .. منم از طرفداراش خواهش میکنم انرژی مثبت بهش منتقل کنن تا تو ذوقش نخوره و فکر نکنه دیگه کسی دوستش نداره و واقعا از موسیقی خداحافظی کنه خودش به اندازه کافی بدخواه داره ما باید پشتش باشیم .. واسه همین من نکات منفی آلبوم رو ندید گرفتم و سعیم بر این بوده لذت ببرم .. این آلبوم حتی اگه بدترین آلبوم شادمهر باشه به نظرم بهترین آلبوم سال هست و منی که آهنگهای تند و هووس دوست دارم از نقطه ضعف و تصویر و فرصت واقعا خوشم اومد .. آهنگهای اسلو هم سرنوشت که تکراری بود اما صدام بزن رو دوست داشتم .. اعترافم چون سبکش شادمهریه دوست دارم
سلام داداشم
ممنون تو خوبی؟
من تجربه ای که داشتم رو بهت گفت
چون هیچ وقت یه آهنگ اگه بهترین اِلمان ها رو هم داشته باشه
بازم یه عده راضی نمیشن
در مورد همه خواننده ها همین هست در مورد شادمهر یه کم حساسیت بیشتره
واسه همین قبلنا آهنگ میومد ما اینجا جدل داشتیم منظورم 5-6 سال پیشه
بعد یه مدت وقتی آهنگ میداد گوش میدادم بعد میومدم فروم
والا روزا درگیرم اما شبا سعی میکنم بیشتر سر بزنم
لطف داری به من
یه عاشق خیلی نمیتونه از معشوقش دور بشه
جالبه صدام بزن رو ویدئو درست کرده که ساز هست ولی خودش نیست
اما تو شعر میگه خودش فاصله میگیری اما نمیتونی بری
به نظرم یه وقفه بیوفته بهتره
شادمهر تو دو سال 2 تا آلبوم داده
خستگی کار زیاد فشار کنسرت ها
یه مدت دور باشه انگیزه هم ایجاد میشه براش
با قدرت بر میگرده
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
دوستانی که بلدن این دوتا رو یه تست کنن ببینیم با کیفیت mp3 یا itunes فرقی داره یا نه...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)