صفحه 2772 از 4119 نخستنخست ... 177222722672272227622770277127722773277427822822287232723772 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 27,711 به 27,720 از 41186

موضوع: شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nimamusic نمایش پست ها
    خیلی خوب شده اعتراف
    اعتراف شادمهری ترین آهنگ آلبومه .. عالیه

2. کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    خداروشکر منم بدون مقایسه با آلبومای قبلیش از آلبوم تصویر خوشم اومده و فکر نمیکردم بتونم باهاش ارتباط برقرار کنم اما با تمام نقاط مثبت یا ضعف و انتقاداتی که دارم این آلبوم رو دوست داشتم و طبیعیه که به هر اثری انتقادی وارده و فقط شامل این آلبوم نمیشه و انتقاد خوبه و اگه منطقی باشه باعث پیشرفت میشه اما بعضیا قصد تخریب دارن که بهش میگن نقد که کاملا باهاش مخالفم .. منی که از اول مخالف همکاری شادمهر با این تیم بودم و الانم هستم از البوم خوشم اومده و انشالله تو تک آهنگهای بعدیش سبک هایی کاملا شادمهری برای سلیقه ماها هم داشته باشه .. خداییش نقطه ضعف عالیه .. تبریک به هوادارای شادمهر
    درود بر شما که با منطق نظر میدی

4. کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    داداش از پخش ویدئو چ خبر
    والا خبر دقیقی ندارم مسعود جان فعلا ولی باید به زودی پخش بشن دیگه نمیتونه فاصله ی زیادی داشته باشه بعد آلبوم

نیمه فعال
    این آلبوم خوبی که داره هم تنوع سبکهاش زیاده و هم اینکه 3 آهنگ تمام شادمهری داره یعنی اعتراف سرنوشت و صدام بزن که میتونن هر 3 تاشون تو لیست بهترین ترکهای امسال قرار بگیرن

7. کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ebihamed نمایش پست ها
    والا خبر دقیقی ندارم مسعود جان فعلا ولی باید به زودی پخش بشن دیگه نمیتونه فاصله ی زیادی داشته باشه بعد آلبوم
    از سعید زمانی تو کامنت یکی از پستهاش تو اینستا پرسیدم این آلبوم آخرین فعالیت شادمهره و جواب داد که نه این فقط آخرین آلبومشه اما تک آهنگهای جدید تو راهه .. منم خوشحال شدم که شادمهر از دنیای موسیقی خداحافظی نمیکنه .. منم از طرفداراش خواهش میکنم انرژی مثبت بهش منتقل کنن تا تو ذوقش نخوره و فکر نکنه دیگه کسی دوستش نداره و واقعا از موسیقی خداحافظی کنه خودش به اندازه کافی بدخواه داره ما باید پشتش باشیم .. واسه همین من نکات منفی آلبوم رو ندید گرفتم و سعیم بر این بوده لذت ببرم .. این آلبوم حتی اگه بدترین آلبوم شادمهر باشه به نظرم بهترین آلبوم سال هست و منی که آهنگهای تند و هووس دوست دارم از نقطه ضعف و تصویر و فرصت واقعا خوشم اومد .. آهنگهای اسلو هم سرنوشت که تکراری بود اما صدام بزن رو دوست داشتم .. اعترافم چون سبکش شادمهریه دوست دارم

9. 4 کاربر مقابل از nasernew عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط mojtabaa نمایش پست ها
    اصلاح شد
    ممنون از دقت نظرت
    نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
    ندیدی جانم از غم ناشکیباست
    چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
    به سر سودای آغوش تو دارم
    .
    .
    .
    به یاد روز ها را سپری میکنم پدر

11. کاربر مقابل از Parsa8 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasernew نمایش پست ها
    از سعید زمانی تو کامنت یکی از پستهاش تو اینستا پرسیدم این آلبوم آخرین فعالیت شادمهره و جواب داد که نه این فقط آخرین آلبومشه اما تک آهنگهای جدید تو راهه .. منم خوشحال شدم که شادمهر از دنیای موسیقی خداحافظی نمیکنه .. منم از طرفداراش خواهش میکنم انرژی مثبت بهش منتقل کنن تا تو ذوقش نخوره و فکر نکنه دیگه کسی دوستش نداره و واقعا از موسیقی خداحافظی کنه خودش به اندازه کافی بدخواه داره ما باید پشتش باشیم .. واسه همین من نکات منفی آلبوم رو ندید گرفتم و سعیم بر این بوده لذت ببرم .. این آلبوم حتی اگه بدترین آلبوم شادمهر باشه به نظرم بهترین آلبوم سال هست و منی که آهنگهای تند و هووس دوست دارم از نقطه ضعف و تصویر و فرصت واقعا خوشم اومد .. آهنگهای اسلو هم سرنوشت که تکراری بود اما صدام بزن رو دوست داشتم .. اعترافم چون سبکش شادمهریه دوست دارم
    صد در صد ایراد ها که وجود داشته همیشه تو آلبومها . اتفاقهای خیلی خوبی تو راهه که دلتنگی ندادن آلبوم رو کم میکنن

13. کاربر مقابل از ebihamed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط masoud741 نمایش پست ها
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    سلام پارسا جان خوبی داداش؟؟ بیشتر ب ما سر بزن...من همیشه از نظراتت لذت میبرم...چون سعی میکنی از آهنگ لذت ببری و کاری نداشته باشی کی اونو ساخته...واقعا اون نظرت قبل اومدنش آلبوم واسه من خیلی ب درد خورد...من وقتی آلبوم اومد اصلا تا چند ساعت تو تاپیک نیومدم و نشستم آلبوم را گوش دادم و لذت بردم..چون میدونستم همیشه اینجا جو منفیه حالا چ شادمهر تقدیر را بخونه چ قلب من..اینجا تا بوده فقط انتقاد بوده....جو اینجا نمیذاره آدم لذت ببره از موسیقی.... منم مثل تو امیدوارم این دیگه آلبوم آخرش نباشه و ی کم فاصله ک گرفت با قدرت برگرده
    سلام داداشم
    ممنون تو خوبی؟
    من تجربه ای که داشتم رو بهت گفت
    چون هیچ وقت یه آهنگ اگه بهترین اِلمان ها رو هم داشته باشه
    بازم یه عده راضی نمیشن
    در مورد همه خواننده ها همین هست در مورد شادمهر یه کم حساسیت بیشتره
    واسه همین قبلنا آهنگ میومد ما اینجا جدل داشتیم منظورم 5-6 سال پیشه
    بعد یه مدت وقتی آهنگ میداد گوش میدادم بعد میومدم فروم
    والا روزا درگیرم اما شبا سعی میکنم بیشتر سر بزنم
    لطف داری به من
    یه عاشق خیلی نمیتونه از معشوقش دور بشه
    جالبه صدام بزن رو ویدئو درست کرده که ساز هست ولی خودش نیست
    اما تو شعر میگه خودش فاصله میگیری اما نمیتونی بری
    به نظرم یه وقفه بیوفته بهتره
    شادمهر تو دو سال 2 تا آلبوم داده
    خستگی کار زیاد فشار کنسرت ها
    یه مدت دور باشه انگیزه هم ایجاد میشه براش
    با قدرت بر میگرده
    نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
    ندیدی جانم از غم ناشکیباست
    چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
    به سر سودای آغوش تو دارم
    .
    .
    .
    به یاد روز ها را سپری میکنم پدر

نیمه فعال
    دوستانی که بلدن این دوتا رو یه تست کنن ببینیم با کیفیت mp3 یا itunes فرقی داره یا نه...

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

17. کاربر مقابل از 9NIMA1 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 2772 از 4119 نخستنخست ... 177222722672272227622770277127722773277427822822287232723772 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع