[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم این حرفم واست سندیتی داره یا نه اما در نهایت صداقت بگم متاسفانه در جال حاضر شادمهر هیچ علاقه ای به ساختن موزیک نداره و تبدیل شده به خواننده ی صرف . من خودم با اینکه یه سری از کارهای این گروه رو دوست داشتم اما ادامه ی این وضع برام دیگه خسته کننده شده ولی متاسفانه خودش از اون شادمهر سالهای 86 که اوجش بود فاصله گرفته من بهت قول میدم فرشبافم که از دور و بر شادمهر بره کنار شادمهر همینجوری میمونه البته این شرایط قطعا تغییرمیکنه و دوباره میسازه من از اولم تمرکزم رو چیز دیگه ای بود چیزی که قطعا تو رو خوشحال خواهد کرد
حالا جدا از همه بحث ها و خوب و بد بودنه این گروه دیگه باید یا شادمهر خودش بسازه یا لااقل از کسای دیگه هم کار بگیره.
ویلن آهنگ مسافر![]()
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
کامنت من و سعید زمانی
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)