[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسترینگ البوم طرفدار با ایشون بوده
تولد دختر شادمهر
چرا دخترش نمیتونه فارسی حرف بزنه![]()
لایو دیشب پیج امین امید رو حتما نگاه کنید کلی اجرای خوب داشتن مخصوصا اجرای آخرشون که یکاری کن رو اجرا کردن
با این دوتا داداش کار میکرد بهتر از استاد پویان بود![]()
این دوتا داداشم خیلی تو کف شادمهرن کلا هنرشون تقلید از شادمهره خودشون هیچ هنری ندارن
هم تو صدا هم تو موزیک ویدیو ها ادای شادمهر درمیارن که خیلی تفاوتشونه با شادمهر
تو موزیک ویدیوی مشکوک شادمهر جطوری نگاه میکنه به دوربین اینا تو تمام ویدیوهاشون دارن از اون الگو میگیرن
فقط اون ترانه ایی که کساییان داده بود بهشون خوب بود
حیف شادمهر نخوند اونو
اون که صد البته الان تو کار تقلید از شادمهرن چون عاشقشن مشخصه. شوخی بود حرفم در کل.
ولی همین آهنگ محاصره شون رو که یه جور اسکی از نقطه ضعف هست گوش دادم واقعا تنظیمش به گوش من قشنگتر میومد و اذیتم نمیکرد! حتی شعرش از نظر شخصی بهتر بود که کساییان نوشته
راجع به پویان هم من به این نتیجه رسیدم ملودی هاش بیشتر به درد صداهای پاپ سنتی میخوره مثل معین، پویا و ...
آهنگ «عشق و تردید» از محمد یعقوبی رو گوش کنید، سعید زمانی تنظیم کرده بود قبل از آهنگ تنهاییام! همون موقع که تنهاییام اومد پیش خودم گفتم بازم شبیه یه آهنگ دیگه تنظیم کرده!![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)