نوشته اصلی توسط bisedaa تو مصاحبه ای که بچه ها گذاشتن گفت با این دو آلبوم آخر شادمهر ارتباط برقرار نمیکنم. ی تیکش که گفت ی آهنگسازه دیگه میشناسم که خیلی خفنه.شادمهر اون معین راهبر بود
دوستان کسی از نیما مسیحا خبری نداره چی شد این البومش با افکاری
نوشته اصلی توسط bisedaa تو مصاحبه ای که بچه ها گذاشتن گفت با این دو آلبوم آخر شادمهر ارتباط برقرار نمیکنم. ی تیکش که گفت ی آهنگسازه دیگه میشناسم که خیلی خفنه.شادمهر معین راهبر بود
نوشته اصلی توسط Hosein333 دوستان کسی از نیما مسیحا خبری نداره چی شد این البومش با افکاری آلبومش دیگه نهایی شده فقط نمیدونم چرا پخش نمیشه امیدوارم به صورت سینگل نیان تا یهو کامل بشنویم قطعا جزو بهترینها میشه اون آلبوم
9NIMA1, Hosein333
نوشته اصلی توسط ebihamed آلبومش دیگه نهایی شده فقط نمیدونم چرا پخش نمیشه امیدوارم به صورت سینگل نیان تا یهو کامل بشنویم قطعا جزو بهترینها میشه اون آلبوم اره واقعا عالیه اون دو تا ترک هم خیلی خوب هستن مخصوصا ترک عاشق ترین
نوشته اصلی توسط bisedaa تو مصاحبه ای که بچه ها گذاشتن گفت با این دو آلبوم آخر شادمهر ارتباط برقرار نمیکنم. ی تیکش که گفت ی آهنگسازه دیگه میشناسم که خیلی خفنه.شادمهر داداش پشت سر هم سوتی میدی که
نوشته اصلی توسط Hosein333 اره واقعا عالیه اون دو تا ترک هم خیلی خوب هستن مخصوصا ترک عاشق ترین کلا این دو سه سال هر چی ترک داد با افکاری عالی بود احساس دل بستن رویا یه لحظه از تو عاشقترین دنیا با تو
نوشته اصلی توسط ebihamed کلا این دو سه سال هر چی ترک داد با افکاری عالی بود احساس دل بستن رویا یه لحظه از تو عاشقترین دنیا با تو من صداشو دوست دارم و افکاری باعثشده بهتر هم بشه اهنگ پروانگی بیات هم عالی بود
نوشته اصلی توسط peyman.2012 داداش پشت سر هم سوتی میدی که اره خداییش مخم دیگه رد داده.شرمنده بچه ها هم شدم.
peyman.2012
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن