ببینید به چی راضی هستیم ما.. به یه ماکت قدیمی خاک خورده
peyman.2012
نوشته اصلی توسط mortezi212 اون آهنگ اعتراف که مونا ترانه سراش بود.. اون یه شاهکاره لامصب چرا اونو پخش نمیکنه تنظیم اون فوق شاهکاره خدایی
نوشته اصلی توسط mortezi212 اون آهنگ اعتراف که مونا ترانه سراش بود.. اون یه شاهکاره لامصب چرا اونو پخش نمیکنه اهان افرین اینو یادم رفته بودا ایشالا اینم پخش میشه
نوشته اصلی توسط mortezi212 ببینید به چی راضی هستیم ما.. به یه ماکت قدیمی خاک خورده چند روز پیش گفتم شادمهر برای ما تموم شده اشتباه کردم تا موقعی که این ماکت ها هست هنوزم شادمهر هست
نوشته اصلی توسط peyman.2012 تازگیا به میلاد هاشمی هم میگن استاد تو پیجش دیدم زوده حسین فعلا با همین میشه چند ماه زندگی کرد من که از صبح تا الان گوش میکنم خسته نشدم
نوشته اصلی توسط Farbod-7 چند روز پیش گفتم شادمهر برای ما تموم شده اشتباه کردم تا موقعی که این ماکت ها هست هنوزم شادمهر هست فربد اعتراف مونا برزویی بیاد ایشالا شادمهر حالا حالا زندست با ماکت ها
نوشته اصلی توسط peyman.2012 تنظیم اون فوق شاهکاره خدایی از این آهنگ خفن ها زیاد داره لامصب خیلیاشون رو ما گوش نکردیم
نوشته اصلی توسط mortezi212 ببینید به چی راضی هستیم ما.. به یه ماکت قدیمی خاک خورده این اهنگ شادمهر با اینکه قدیمی ولی از اهنگهای الان خیلی سرتره مگه داریم اونموقع این همه نبوغ
نوشته اصلی توسط Farbod-7 چند روز پیش گفتم شادمهر برای ما تموم شده اشتباه کردم تا موقعی که این ماکت ها هست هنوزم شادمهر هست من که کلا تا طرفدار + چند تا کاری که خودش زده رو گوش میدم..
نوشته اصلی توسط Hosein333 این اهنگ شادمهر با اینکه قدیمی ولی از اهنگهای الان خیلی سرتره مگه داریم اونموقع این همه نبوغ مطمئنم اگر تنظیم نهایی میشد و شعرش بیشتر بود خفن تر از اینی بود که ما گوش میدیم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن