جواد شریف پور
من حس میکنم ی آهنگی قراره با ترانه جواد شریف پور از شادمهر ساخته بشه
حرف کلی من از اون متن اینه : در ضمن ابرو کمونی خوشگله آروم جونی خشگله .. اون چشای مثل گربه بگو از کجا آوردی ... حالا بیا اینجا اونجا نه ... همه این شعرهارو شادمهر در گذشته و تو دوران طلایی خودش خونده و تمام این آهنگ هایی که اسم آوردم با ترانه های خیلی سطحی ترکوندن و واقعا گل کردن و هنوزم کلی مقلد و طرفدار دارن و شادمهر اونموقع حرف اول موسیقی ایران رو میزد اما چرا آهنگ فقط با توعشقم محبوب نشد و گل نکرد؟ آیا مشکلش فقط شعر ضعیفه؟ نه علتش اینه که چون موزیکش رو شادمهر نساخته که از این شعر یک ابرموزیک تولید کنه تا همه دوستش داشته باشن .. موزیک شادمهر به هر ترانه ای جون میده و زنده اش میکنه .. اما هیچ شعر فاخری نمیتونه بدون موزیک شادمهر حتی با صدای شادمهر به چشم بیاد و همیشه شادمهر رو با موسیقیش میسنجیدن و حتی میشه گفت به خاطر همین شعرای ساده دوستش داشتن و حوصله تجزیه و تحلیل نداشتن.. حتی ترانه گل یاس که خیلی پرمفهموم و زیباست هم از بسیاری از شعرهای آلبومهای اون دوران بسیار ساده تر و روون تره ..
اینم بگم که خودم با شعرای ضعیف موافق نیستم و تو این دوران سطح سلیقه مردم تو شعر خیلی قوی تر شده و هر شعری رو نمیپسندن و مثل سالهای گذشته نیستن و ترانه براشون خیلی مهمه .. و خوبه شادمهر برای شنونده های این دوران ترانه های قوی تر انتخاب کنه تا دهنارو ببنده و ترانه هاش به جای اینکه با ترانه های شهرام شب پره که به نظرم تو سبک خودش اسطوره هم هست مقایسه بشه با ترانه های داریوش مقایسه بشه چون ترانه های داریوش پرمغزتره و منم از شادمهر ترانه های پرمغز میخوام .. اما در درجه اول آهنگسازی و تنظیم خودش برام مهم تره بعدا شعر چون شعر اگه از اسطوره این روزهای ترانه مثل روزبه بمانی باشه ولی آهنگ و تنظیمش با امثال وحید پویان و میلاد هاشمی باشه بازم برام قابل قبول نیست ..
و رو این حرفمم هستم که موزیک قوی میتونه حتی بدون ترانه و یا حتی با ترانه های ضعیف به چشم بیاد مثل موزیکای باکلام یونانی و اسپانیایی و ترکی و کانتری و ... که بدون اینکه حتی ذره ای از معنیشونو بدونیم دوستشون داریم و ده ها بار گوش میکنیم و خاصیت موزیک شادمهر اینه که از یه شعر ضعیف، با یک موزیک قوی یک ابرموزیک تولید میکنه..
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)