یعنی باید ر... به کلمه شاهکار اگه قرار باشه سینا پارسیان بسازش
یعنی باید ر... به کلمه شاهکار اگه قرار باشه سینا پارسیان بسازش
دشمنی بهتر از دوستی خاله خرسه است ..
به اندازه کافی انتقاد کردم و میدونم فایده ای نداره و مطئننا یه سری فکر میکنن میخوام شادمهر و بکوبم .. اما اینطور نیست و فقط انتخاب هاشو میکوبم و حقم دارم .. ولی فعلا سکوت میکنم تا منتشر شه و بفهمن منظورم چیه ..
تیم به قول خودت یا بقیه دوستان تجربه گران یا تصویرگران که چند سر و گردن از این تیم بالاتر بودن و هستن و جزو نوابغ جدید موسیقی ما هستن رو که اونموقع ها میگفتیم یه البوم ضعیف تحویل مردم میدن و همه بهمون میپریدن که حرفمون درست از آب در اومد و تصویر شد ضعیفترین آلبوم شادمهر و الانم دیگه اینا جای خود دارن و همون بحث های تکراری .. بزار آهنگ منتشر شه ویه چند ماهی ازش بگذره بعدا متوجه منظور ما میشن ..
پس منم زیاد بحث نمیکنم تا سوءتفاهم نشه چون اینجا همه با هم دوستیم و داریم بحث علایقمونو میکنیم و هیشکی دشمن کسی نیست
راستی کارگردان کلیپ آهنگ کوه کیه؟
ای بابا همتون چرا چپ برداشت کردین. اتفاقا من شما رو یکی از منطقی ترین ادمهای این فروم شناختم و همه حرفایی که شما و بقیه دوستان میگن باهاتون موافقم ولی میگم قبل پخش کار اهنگو نکوبیم حتی اگه سازندش امید جهان باشه چون این کار باعث میشه اگه کار واقعا خوب هم باشه نتونیم ازش لذت ببریم. منم سر اهنگهای قلب من و چندتا کار ضعیف زیر پست های تجربه گران کم بلاک نشدم ولی کارو شنیدم دوست نداشتم بعد رفتم سراغشون
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)